Welkom op de nieuwe website van CTB

Welkom op onze nieuwe website

Door Tobias van Elferen

Interactie staat centraal op onze nieuwe website en er is veel te zien en te lezen over producten, aanpak en ervaringen. Wij geloven in transparantie en kennisdeling en dat de beste projecten tot stand komen door intensieve samenwerkingen met onze klanten. Wij delen regelmatig onze kennis of demonstreren onze software online via webinars. Deelnemen kan vanachter uw eigen pc of laptop. Lees ook de blogs van onze medewerkers. Van marketeer tot consultant. Zij gaan regelmatig hun kennis en ervaring met u delen over uiteenlopende onderwerpen.

Een actieve rol bij klanten, dat is de kern van alles wat we doen bij CTB

In één zin samengevat

Microsoft Dynamics CRM, salesprocesinnovatie, projectmanagement, SharePoint add-ons, documentmanagement, het zijn prachtige termen en we kunnen er veel over vertellen. De totstandkoming van een nieuwe website is altijd een goed moment om stil te staan bij de profilering en omschrijving van je organisatie. Vat in één zin nu eens samen wat je doet en waar je voor staat? Wij helpen organisaties om meer grip te krijgen op de verkoop en uitvoering van projecten.

 

Actieve rol bij klanten

“Dat is de kern van alles wat we doen bij CTB“, zegt Yuri Ramdhani. “Wij staan al jaren met onze voeten in de modder op het gebied van software voor projectmatig werkende organisaties en wij helpen klanten zich te verbeteren op het gebied van marketing, verkoop, samenwerking, documentbeheer en het beheersen van projecten. Enthousiasme over oplossingen en software is goed, maar wij realiseren ons dat ICT maar een deel van het succes van projecten bepaald. Daarom nemen wij een actieve rol bij onze klanten in het veranderingstraject rondom een nieuwe software oplossing. Veel plezier op onze nieuwe website.”

 

Wij staan open voor feedback, commentaar en tips om nog beter op uw informatiebehoefte in te kunnen spelen. Dat kan onderaan dit artikel. U kunt ook e-mailen naar info@ctbxrm.nl.