Gratis webinar

De faalkosten in projecten terugdringen?

dinsdag 6 maart

08.00 tot 09.00 uur

of

16.00 tot 17.00 uur

Door Bas de Wit en Rob Gasseling
Office365 & SharePoint specialist en Senior Account Manager

Je hebt als onderneming in de techniek, bouw of offshore al langere tijd te maken met dezelfde hardnekkige problematiek. Onder druk staande marges, reductie van faalkosten en een juiste risico analyse op een aan te nemen werk. Een belangrijke oorzaak van deze problematiek is het gebrek aan standaardisatie en het strikt volgen van processen. Door meer procesgericht, met gecentraliseerd documentmanagent en gestructureerde communicatie te gaan werken, kun je jouw rendement aanzienlijk verbeteren. CTB heeft, op basis van jarenlange ervaring, Project 365 ontwikkeld.

Met Project 365 wordt voor jouw projectteam het volgende geautomatiseerd ingeregeld:

Door de gestructureerde manier van werken in Project 365, houd je grip op jouw projecten, verhoog je je rendement en verlaag je de projectrisico’s.

Leer tijdens ons webinar het volgende:
– Wat is de visie van CTB op het terugdringen van faalkosten en risico’s?
– Wat is de kracht van Office 365 voor bedrijven in techniek, bouw en offshore?
– Wat is Project 365 en hoe helpt het jou om meer grip op projecten te krijgen?

Het antwoord op deze 3 vragen wordt in een webinar toegelicht door Bas de Wit, senior consultant bij CTB met ruim 10 jaar ervaring bij (middel)grote bedrijven in techniek, bouw en offshore.
In een uur tijd heb je een overzicht wat Project 365 jouw organisatie kan bieden. We bieden je de mogelijkheid om te kiezen tussen twee tijdstippen: 08.00 of 16.00 uur.

Project 365 is de ultieme project- en document management oplossing voor de bouw, techniek en offshore. Project 365 is een cloud-oplossing en biedt je, op basis van Microsoft Office 365, Microsoft SharePoint en Microsoft Teams de mogelijkheid om alle projectinformatie en documentatie te stroomlijnen, eenvoudig samen te werken met alle projectleden (ook met derden) en procesoptimalisatie onderdeel te laten uit maken van het dagelijks werk. Deze oplossing voorkomt ook ‘shadow IT’ oplossingen.

Inschrijven voor dit webinar, maak je keuze

08.00 – 09.00 uur of 16.00 – 17.00 uur

Over webinars

Voor het deelnemen aan onze webinars, ontvang je een link en een toegangscode in je mail. Hiermee is de webinar te volgen via PC, Mac of mobiele apparaten als Android en iPad en iPhone. Op de PC of Mac gaat deelnemen eenvoudig via de browser. Voor mobiele apparaten is de GoToWebinar app nodig, welke te downloaden is via de iTunes App Store of Google Play.