Wat is er nieuw in Microsoft SharePoint 2013?

Wat is er nieuw in Microsoft SharePoint 2013?

Door Ad van den Berg

Met de komst van Microsoft SharePoint 2013 zijn de mogelijkheden verder uitgebreid. Meer dan 135 miljoen gebruikers werken wereldwijd met SharePoint en deze versie biedt gebruikers nog meer functionaliteit op het gebied van projectbeheer, samenwerken en document management.

SharePoint 2013 biedt bijvoorbeeld Social Media mogelijkheden met het plaatsen van updates, volgen van collega’s en het snel vinden van collega’s met de juiste kennis via de My Site. Ook wordt het delen van documenten vanuit elke Office applicatie naar SharePoint in versie 2013 eenvoudiger.

Wij juichen deze verbeteringen toe. Het sluit perfect aan op onze visie voor het leveren van slimme SharePoint add-ons (inmiddels als onderdeel Office 365) voor de sectoren techniek, bouw en offshore.

Deze versie van SharePoint biedt gebruikers nog meer functionaliteit op het gebied van projectbeheer, samenwerken en document management

Gratis eBook

Document Management in de techniek, bouw en offshore

Uit onderzoek blijkt dat veel organisaties in de techniek, bouw en offshore op het gebied van informatie- en document management sterk geïnnoveerd hebben. Bij andere ondernemingen heeft de tijd op dit gebied stil gestaan. Waarom is dat en wat zijn de gevolgen? Download dit gratis eBook en lees meer over smart document management in uw branche.

Facts & figures, best practices, de voorwaarden en vijf vereisten voor smart document management.