30 dagen gratis plannen

Probeer Asta Powerproject

  • Werk 30 dagen kosteloos met de nieuwste versie van Asta Powerproject.
  • Werk en maak tevens kennis met de nieuwe BIM-module.
  • Ontdek, maak, print en deel volwaardige en krachtige planningen.
  • Krijg de software direct tot uw beschikking door de eenvoudige installatie en quick start handleiding.
  • Krijg twee contactmomenten met een expert om (gebruikers)vragen door te nemen.

Asta Powerproject is speciaal ontworpen software voor projectmanagement en het plannen van projecten. Het is een krachtig instrument en het helpt bedrijven projecten op tijd en binnen budget te leveren. Asta Powerproject heeft rijke functionaliteit, maar is tegelijk intuïtief en eenvoudig in gebruik. Uw planners zullen de software snel accepteren en aan de slag gaan.De software zorgt voor een nieuwe manier van werken, maar is flexibel en aanpasbaar aan uw wensen.

Asta Powerproject maakt gebruik van taakpools en een codebibliotheek binnen uw planning. Dankzij views en filters groepeert u uw planningen overzichtelijk en naar eigen wens. Door gebruik te maken van de extra modules Risico-Analyse en BIM wordt het een compleet 4D projectmanagementtool.

Vul in & download

Uw contactpersoon

Foto: Esther Meijer

Hilda Wortman

06-10904601
h.wortman@ctb.nl

De wereldstandaard, ook in Nederland

Met onze jarenlange ervaring weten we dat planning software eenvoudig in het gebruik moet zijn voor nieuwe gebruikers. Ook moet het krachtig genoeg zijn om te beantwoorden aan de behoeften van projectmanagers die aan complexe projecten werken. Van eenvoudig tot complex. Asta Powerproject is die software.