CTB steunt de Bart de Graaff Foundation

Steun ook de Bart de Graaff Foundation

Door Yuri Ramdhani

Ieder jaar geven wij in de maand december veel geld uit aan relatiegeschenken. Dit is natuurlijk een mooi gebaar naar klanten en partners, maar er zijn ook mensen die het zoveel beter kunnen gebruiken. Daarom hebben wij dit jaar besloten het bedrag, wat we normaliter reserveren voor relatiegeschenken, te doneren aan de Bart de Graaff Foundation, een organisatie die, geheel in de stijl van Bart, andere Bikkels helpt.

Vind jij ook dat deze Bikkels hulp verdienen? Help dan mee en wordt mentor, sponsor of doe een donatie

De Bikkels van de Bart de Graaff Foundation

Na de dood van Bart de Graaff hebben zijn vrienden en familie een Foundation opgericht als eerbetoon aan de programmamaker. Het doel van de Foundation is het helpen van ‘Bikkels‘, wat tevens de bijnaam was van Bart. Deze Bikkels zijn jonge ondernemers met een enorme ambitie, maar zijn ook getroffen door een ziekte of beperking.

De Bart de Graaff Foundation helpt deze Bikkels door ze een jaar lang te helpen met het opzetten van hun eigen bedrijf. Ze worden ondersteund door middel van coaching, promotie, (financieel) advies, ondersteuning bij het werven van sponsoren en al het andere wat nodig is om een start-up succesvol te maken, zodat de Bikkels zoveel mogelijk in hun eigen levensbehoefte kunnen voorzien.

 

Een Bart de Graaff Foundation Special van BNN: “Je zal het maar hebben”

 

Steun of doneer ook!

Vind jij ook dat deze Bikkels hulp verdienen? Help dan mee en wordt mentor, sponsor of doe een donatie. Klik op de knop hieronder en je wordt direct doorverwezen naar de website van de Bart de Graaff Foundation, met meer informatie over de mogelijkheden.

 

Ondersteun ook de Bart de Graaff Foundation

 

Namens CTB wens ik u fijne feestdagen.