Start onderzoek Field Service in Nederland

Start onderzoek Field Service in Nederland

Door Bas Bergsma
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Field Service wordt steeds belangrijker. Het succes van serviceorganisaties wordt steeds meer bepaald door de mogelijkheid om snel een probleemanalyse te kunnen maken, een oplossing te bedenken en om het probleem op te kunnen lossen tijdens het eerste bezoek. Efficiënt service verlenen is fijn voor uw bedrijf, maar nog fijner voor uw klant. Essentieel zelfs. Voor loyaliteit en een duurzame klantrelatie. Er wordt van bedrijven steeds meer verwacht waarde toe te kunnen voegen in de gehele contactketen.

Hoe efficiënt verlopen serviceprocessen?

Maar hoe staat service verlenend Nederland ervoor? Erik Koekoek, adviseur bij CTB: “Hoe efficiënt verlopen serviceprocessen momenteel? Dat zijn we vanuit CTB aan het onderzoeken. Het is interessant om erachter te komen wat serviceorganisaties allemaal doen met betrekking tot klanttevredenheid en retentie. Wat doen zij bijvoorbeeld om hun first-time fix te verhogen? Hebben monteurs op locatie toegang tot de juiste informatie en hoe effectief kunnen zij bijvoorbeeld hulp op afstand inroepen? We stellen 10 vragen aan service verlenend Nederland om daarachter te komen. De conclusies maken we op in een trendrapport.”

Voor wie is dit onderzoek?

Wij vragen Service Managers, Managers Service & Onderhoud, Maintenance Managers, Asset Managers en soortgelijke functies om deel te nemen. Personen die dagelijks de zorg dragen voor het raamwerk waarbinnen een serviceafdeling en Field Service medewerkers optimaal moeten functioneren. Het kost een respondent 5 minuten van zijn of haar tijd. Namen van personen en bedrijven worden niet bekend gemaakt. Deelnemers ontvangt een exclusief trendrapport en onder de respondenten verloten wij drie gratis HoloLens workshops (t.w.v. € 500,-) en een Cobouw jaarabonnement (t.w.v. € 750,-). Het onderzoek loopt tot eind maart.

Onder de respondenten verloten wij drie gratis HoloLens workshops (t.w.v. € 500,-) en een Cobouw jaarabonnement (t.w.v. € 750,-)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn