Spreker en sponsor op Explore Dynamics CRM 2013

Spreker en sponsor op Explore Dynamics CRM 2013

Door Bas Bergsma
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Wij zijn samen met klant Koninklijke BAM Groep sponsor en spreker op Explore Dynamics CRM, het grootste Microsoft Dynamics CRM evenement van Nederland. De editie van 2013 is op donderdag 28 maart 2013 in het CineMec te Ede.

Het centrale thema van Explore Dynamics CRM is de ‘verbonden klant’. Steeds vaker hebben u en ik het over ‘De Nieuwe Klant’. Een klant, prospect, partner of leverancier die via diverse (Social Media) kanalen wil communiceren, maar die moeilijk te grijpen is voor bedrijven. Een klant die steeds beter geïnformeerd is, loyaliteit vaker toetst en anno 2013 kan kiezen uit een groter aanbod van diensten en producten. ‘Serving the Connected Customer’ met Microsoft Dynamics CRM. Hoe? Kom dan naar dit evenement.

Sprekers op Explore Dynamics CRM

Gedurende de dag zijn er diverse parallelsessies waarbij voorbeelden worden gegeven hoe Microsoft Dynamics CRM succesvol is toegepast om de ‘verbonden
klant’ te bedienen. Koninklijke BAM Groep verzorgt break out sessie III om 15.00 uur. U kunt de hele middag met vragen terecht bij onze stand op de informatiemarkt.

 

Download de Flyer en meldt u aan op: www.exploredynamicscrm.nl

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Steeds vaker hebben u en ik het over ‘De Nieuwe Klant’