spectaculaire-prijsverlaging-voor-asta-powerproject

Spectaculaire prijsverlaging voor Asta Powerproject

Door Hilda Wortman

Geweldig nieuws: Elecosoft, producent van Asta Powerproject, heeft een aanzienlijke prijsverlaging doorgevoerd. Met ingang van 15 oktober gaat Asta Powerproject goedkoper worden. Heel veel goedkoper. Voor het eerst in jaren verlaagt Elecosoft de aanschafprijs van standalone, netwerk- en enterprise licenties met 20% of meer. Wij wachten niet tot 15 oktober en CTB xRM hanteert met directe ingang de verlaging zodat u daar voordeel van heeft.

Asta Powerproject is een oplossing van Engelse producent Elecosoft en wordt wereldwijd gebruikt door ruim 80.000 gebruikers en is beschikbaar in negen talen. Om wereldwijd deze prijzen op één lijn te brengen is er voor deze prijsverlaging gekozen. De nieuwe prijzen zijn van toepassing op nieuwe contracten.

Hoe zat het ook al weer met de licenties?

Alle functionaliteiten, zoals u die gewend bent binnen Asta Powerproject, blijven intact. Hierin verandert niets. De standalone licentie is een licentie op één PC/laptop en is toegankelijk voor één persoon. De netwerklicentie plaatst u op een server en afhankelijk van het aantal licenties kunnen gebruikers gelijktijdig werken in afzonderlijke planningen. De enterprise licentie is hetzelfde als de netwerklicentie, maar dan kunnen de gebruikers ook gelijktijdig in dezelfde planning werken.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met mij op. Ik help u graag!

Download gratis trial

30 dagen Asta Powerproject proberen

Asta Powerproject is speciaal ontworpen software voor projectmanagement en het plannen van projecten. Het is een krachtig instrument en het helpt bedrijven projecten op tijd en binnen budget te leveren.

Probeer 30 dagen Asta Powerproject. De software heeft rijke functionaliteit, maar is tegelijk intuïtief en eenvoudig in gebruik. Je planners zullen het programma snel accepteren en aan de slag gaan. De software zorgt voor een nieuwe manier van werken, maar is flexibel en aanpasbaar aan uw wensen.