SharePoint en Dynamics CRM projecten succesvol opgeleverd

SharePoint en Dynamics CRM projecten succesvol opgeleverd

Door Bas Bergsma

Wij hebben mooie projecten opgeleverd in 2014. Van het implementeren van lean plannen met Asta Powerproject, het integreren van eigen beschreven werkprocessen in SharePoint tot en met het opleveren van standaard brancheoplossingen om bijvoorbeeld te kunnen werken met uniforme projectportalen. Ook ons CRM-team heeft niet stil gezeten en hebben zij Dynamics CRM opgeleverd bij nieuwe klanten en bestaande CRM-klanten gemigreerd naar nieuwere versies. Hieronder een paar projecten die we mogen vermelden.

Royal HaskoningDHV gemigreerd naar Dynamics CRM 2013

Op 1 december jongstleden is Royal HaskoningDHV succesvol live gegaan met Microsoft Dynamics CRM 2013. Met deze migratie worden de users in de verschillende landen nu nog beter ondersteund in hun commerciële processen door onder andere gebruiksvriendelijke navigatie, slimme dashboards, proces flows en audit historie. Dit is de volgende stap in de verdere internationale uitrol van Dynamics CRM ter ondersteuning van haar marketing- en salesprocessen en pijplijnmanagement. Royal HaskoningDHV is een onafhankelijk adviserend ingenieurs- en projectmanagementbureau met 100 kantoren in 35 landen. Meer over Royal HaskoningDHV: www.royalhaskoningdhv.com.

 

Organisaties kunnen straks op een eenvoudige wijze intensiever samenwerken in één centraal projectdossier conform hun werkfilosofie: succesvol partnership

BAM Speciale Technieken live met SharePoint en CTB ProjectPortaal

BAM Speciale Technieken, onderdeel van de Koninklijke BAM Groep, is recent live gegaan met Microsoft SharePoint en CTB ProjectPortaal. De oplossing maakt het voor de medewerkers eenvoudiger om in centrale projectdossiers te werken. Zo kunnen medewerkers een stuk efficiënter werken omdat alle informatie over een project op één plek staat en snel terug te vinden is. BAM Speciale Technieken is de specialist in funderingstechnische en werktuigbouwkundige oplossingen binnen bouwprojecten. Zij opereert met mensen, kennis en modern materieel in zowel de civiele bouw als de burgerlijke- en utiliteitsbouw. BAM Speciale Technieken werkt samen met bedrijven uit de BAM Groep en met externe bouwbedrijven. Meer over BAM Speciale Technieken: www.bamspecialetechnieken.nl.

 

BAM Speciale Technieken live met SharePoint en CTB ProjectPortaal

 

CTB ProjectPortaal operationeel bij Imtech Traffic & Infra en Imtech Nederland

Na een geslaagde pilotfase hebben begin december zowel Imtech Traffic & Infra als Imtech Nederland groen licht gegeven voor de officiële ingebruikname van het CTB ProjectPortaal op basis van SharePoint. Werknemers van de verschillende werkmaatschappijen, landenorganisaties en ketenpartners, kunnen straks op een eenvoudige wijze intensiever samenwerken in één centraal projectdossier conform hun werkfilosofie ‘Imtech succesvol partnership‘. Deze onderdelen van Imtech tillen hiermee de efficiëntie van multidisciplinaire projecten naar een hoger plan. Opdrachtgevers zullen profiteren van de betere structuur in documentstromen, meer synergie in de processen en meer samenwerking. Meer over Imtech: www.imtech.com