Faalkosten terugbrengen met Office 365

Reduceer faalkosten met Office 365

Door Tobias van Elferen

CTB ziet in de praktijk dat veel bedrijven in de techniek, bouw en offshore de mogelijkheden om hun productiviteit te verbeteren niet volledig benutten. Ook laten zij kansen liggen om faalkosten te reduceren. Door optimaal gebruik te maken van de verschillende functionaliteiten en apps in de Microsoft Office 365 cloud-suite, aangevuld met de slimme Business Process Monitor applicatie van CTB, zijn bedrijven in deze sectoren in staat een impuls te geven aan hun productiviteit.

Wij hebben de oplossingen voor verschillende uitdagingen, waar de sectoren techniek, bouw en offshore voor staan, uiteengezet in een eBook. Eén van de belangrijkste uitdagingen is nog altijd het terugdringen van faalkosten. “Een nadere analyse van faalkosten leert ons dat er veel pijn ontstaat doordat processen niet goed beschreven zijn en niet uniform zijn. Dan gaan mensen op zoek naar informatie”, aldus Yuri Ramdhani, managing director van CTB. “Dit kost medewerkers onnodig veel tijd of ze vinden verouderde informatie. Juist nu het werk zich weer opstapelt, is het van belang dat productiviteit van medewerkers optimaal wordt benut. Gestandaardiseerde processen, waarbij informatie wordt aangeboden op het juiste moment in plaats van dat mensen er naar op zoek moeten, en verdergaande automatisering helpen hier enorm bij.”

Faalkosten in techniek en bouw terugdringen met Office 365

Gratis eBook

Faalkosten in techniek en bouw terugdringen met Office 365

De economie trekt aan en dat is direct terug te zien in de cijfers van bedrijven in de techniek en bouw. Maar er liggen enkele obstakels op de weg, waardoor bedrijven niet volledig profiteren van de kansen die zich aandienen.

Lees meer over faalkosten reduceren met Office 365 oplossingen.

Automatiseren en standaardiseren

CTB biedt uitkomst met Business Process Monitor for Office 365 dat op een slimme en innovatieve wijze processen aanstuurt en zorgt voor informatie-uitwisseling, interactie en communicatie. Dit platform bestaat onder andere uit de oplossing Provisioning for Office 365. Deze kant en klare oplossing, specifiek voor bedrijven in de techniek, bouw en offshore, automatiseert en standaardiseert repetitieve taken binnen bedrijfsprocessen. Ten slotte biedt CTB met Productivity for Office 365 verdere verrijking van standaard Office 365 en helpt zij medewerkers nog efficiënter en productiever te worden. Nadruk ligt hierbij op samenwerking en kennisdeling.

Juist nu zouden ondernemingen er alles aan moeten doen om faalkosten te elimineren en een efficiencyslag te slaan

Efficiencyslag

“Als het gaat om het beter benutten van Office 365 liggen er voor bedrijven in de techniek, bouw en offshore nog heel veel kansen. Juist in een periode waarin de economie aantrekt en het werk toeneemt zouden ondernemingen er alles aan moeten doen faalkosten te elimineren en een efficiencyslag te slaan. De mogelijkheden liggen voor het oprapen”, besluit Ramdhani. Al deze mogelijkheden worden breed uitgemeten in het eBook: Faalkosten in techniek en bouw terugdringen met Office 365. U kunt hem gratis downloaden.