Release Preview Guide van Microsoft Dynamics CRM 2013

Release Preview Guide Microsoft Dynamics CRM 2013

Door Bas Bergsma
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Het Microsoft Dynamics CRM team heeft recent de Release Preview Guide van Microsoft Dynamics CRM 2013 vrijgegeven. Dit document is gemaakt om de spannende innovaties en mogelijkheden van Microsoft Dynamics CRM 2013 en Microsoft Dynamics CRM Online Fall 2013 bij Microsoft partners en CRM-gebruikers onder de aandacht te brengen.

In een wereld waarin iedereen online en verbonden is, is het voor bedrijven nog nooit zo belangrijk geweest om onderscheidend en overtuigend te zijn naar hun doelgroep en klanten. Interactie (Engagement) met de markt en klantervaring (Customer Experience) zijn hot topics. Microsoft Dynamics CRM helpt bedrijven om dat te bewerkstelligen.

In een wereld waarin iedereen online en verbonden is, is het voor bedrijven nog nooit zo belangrijk geweest om onderscheidend en overtuigend te zijn naar hun doelgroep en klanten

De nieuwe versies van Microsoft Dynamics CRM heeft een nieuw ontworpen user interface met nog meer gebruikersgemak. Het is eenvoudig en intuïtief, bruikbare informatie is snel beschikbaar en het verbind simpelweg mensen. Microsoft Dynamics CRM maakt dagelijks werk persoonlijker door sales-, marketing- en servicemedewerkers te helpen klantervaringen te verhogen.

 

De 5 gebieden waar Microsoft in investeert met Microsoft Dynamics CRM

 

Microsoft is blijven investeren in functionaliteit om de moderne, vertrouwde en aantrekkelijke gebruikerservaringen te kunnen blijven leveren. De belangrijkste focus ligt nog altijd op gebruikersacceptatie en het bouwen van applicaties waar gebruikers de waarde van herkennen, snel kansen zien en inzicht krijgen. Op de weg of op kantoor.

 

Download hier de Release Preview Guide van Microsoft Dynamics CRM 2013  (Engels) Veel lees plezier!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn