Wat zit er in Office 365 voor bedrijven?

Office 365 Enterprise E5 omvat de traditionele Office-suite zoals u die gewend bent, inclusief de nieuwste Office 2016-apps voor uw pc of Mac. Hiermee leggen uw medewerkers ideeën en informatie vast op de manier die zij het prettigst vinden; met een toetsenbord, pen of touchscreen. Zij maken eenvoudig gegevens op met Office-functies die zij kennen en co-creëren zo moeiteloos mooie verzorgde projectdocumenten.

Alle Office-toepassingen zijn op pc’s, Macs, Windows-, iOS- en Android- apparaten te benaderen. Persoonlijke productiviteit ten top.

OneNote – Samen werken aan ideeën

Laten we een aantal productiviteitfuncties binnen Office 365 eens belichten. Microsoft OneNote bijvoorbeeld. Stel, een projectteam ontwikkelt het idee van de eeuw. OneNote brengt deze teamleden bij elkaar in een virtuele ruimte om samen te kunnen werken aan het idee. OneNote verzamelt notities en aantekeningen of het geeft individuele ondersteuning als een privénotitieblok.

Hoe men gedachten ook wil vormgeven, OneNote heeft er een manier voor. Typ, schrijf of teken net zo vrij als met pen op papier. Zoek en kopieer van het web om ideeën in beeld uit te drukken en deel dit met collega’s. Synchroniseer vervolgens de aantekeningen waar je ook bent, zodat alle teamleden van alles op de hoogte zijn.

OneDrive – Onderweg productief blijven

Met OneDrive is het eenvoudig om bestanden te delen met collega’s en externe partners. Co-creatie lukt in een handomdraai met de vertrouwde Office-apps waarmee u in realtime samen kunt werken.

En Office Delve maakt het gemakkelijk voor anderen in je organisatie om projectinformatie te verkennen. Gebruik je favoriete apparaat voor het weergeven, bewerken en delen van je bestanden vanaf elke locatie en blijft onderweg productief. Werknemers kunnen gebruikmaken van alle voordelen van OneDrive, maar met de beveiliging zoals je die mag verwachten. Ingebouwde beveiligingsfuncties, zoals bestandsversleuteling, helpen bij het beschermen van je data.

Office – Overal werken met vertrouwde programma’s

Jouw mobiele werknemers krijgen met Office 365 de samenwerkingsprogramma’s die ze nodig als ze onderweg zijn. Het kantoor is tegenwoordig overal. Office 365 geeft professionals een consistente ervaring op verschillende apparaten voor het opslaan, delen en bijwerken van vertrouwde Office-documenten.

De diverse mobiele apps – zoals; Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneDrive, Skype voor Bedrijven, Yammer, OneNote en veel meer – zijn, afhankelijk van je Office 365 abonnement, standaard beschikbaar. Bekijk hier de apps voor Office 2016 bij de diverse Office 365-abonnementen.

Demonstratie of adviesgesprek op locatie?