Office 365

Office 365 voor optimale
productiviteit en communicatie

De naam zegt het al; met Office 365 hebben uw medewerkers van uw bedrijf 365 dagen per jaar toegang tot hun kantoor. Altijd en overal. Deze cloud-oplossing van Microsoft is gemaakt voor uw medewerkers en (project)teams en is schaalbaar, flexibel, beveiligd en heeft een besparende kostenstructuur. U krijgt de volledige desktopversie van Office 2016 en dankzij een uitgebreide suite aan tools wordt samenwerken makkelijker dan ooit en stijgt productiviteit.

Office 365 geeft persoonlijke en organisatie-inzichten en dankzij het monitoren van bedrijfsgegevens en geavanceerdere analyse kunt u nieuwe tendensen en verkoopkansen ontdekken in uw bedrijf, met interactieve rapporten, dashboards en visualisaties. Veiligheid staat voorop en daar zorgt Microsoft voor. U hebt nu nog meer controle met verbeterde privacy, transparantie en verfijnde besturingselementen voor gebruikers.

Bekijk de introductievideo

Samenwerken & kennisdeling

Teams, de chat-gebaseerde werkruimte

Bedrijven van vandaag bestaan uit mobiele medewerkers. Niet alleen omdat ze thuiswerken of buiten de deur, maar ook omdat ze mobiel zijn door de organisatie heen. Mensen zijn in verschillende projectgroepen of teams actief en communiceren via allerlei verschillende kanalen. Teams voorziet in een platform waar medewerkers op de manier kunnen werken zoals zij gewend zijn: flexibel, snel en mobiel.

Microsoft Teams is de plek waar communicatie samenkomt. Niet alleen chatten, bellen, videoconferencing wordt met dit platform mogelijk maar door de standaard integratie met veelgebruikte bedrijfsapplicaties als SharePoint is het ook dé plek om werk gedaan te krijgen. Zo plan je teamwerkzaamheden vanuit Planner en werk je eenvoudig tegelijk samen aan centraal opgeslagen documenten.

Office 365 brengt mensen bij elkaar

(Project)medewerkers werken met Office 365 eenvoudig samen en doen simpelweg meer dankzij de functies voor kennis- en documentdeling. Gebruikers kunnen met anderen samenwerken in bestanden die zijn opgeslagen in de cloud en realtime wijzigingen bekijken.

Het delen en bewerken van documenten gaat probleemloos en door de versiegeschiedenis kan je terugverwijzen naar eerdere concepten van projectdocumenten die zijn opgeslagen op OneDrive voor Bedrijven of SharePoint Online. Chatten via Yammer, online vergaderen via Skype voor Bedrijven of een deelnemen aan een ‘sociaal’ gesprek op een intranet, brengt mensen bij elkaar.

Persoonlijke productiviteit

Eenvoudig werken in de cloud

Office 365 haalt het beste uit medewerkers. Het brengt ideeën tot leven waar en wanneer het nodig is. Op het kantoor, op de projectlocatie of waar men ook is, zij zijn in contact met alle relevante belangrijke bedrijfsinformatie en documenten.

Documenten kunnen door de ingebouwde geautomatiseerde ontwerp- en onderzoeksfuncties eenvoudig gemaakt worden en persoonlijke productiviteit en co-creatie neemt toe door bestanden zonder enig probleem op verschillende apparaten te openen, bekijken en bewerken. Office 365 is gemaakt om samen te werken. Altijd en overal.

Proactieve informatievoorziening

Office 365 is een suite aan tools om het werk van werknemers leuker, maar vooral productiever te maken. Denk alleen al aan het zoeken en vinden van de juiste bedrijfs- en projectinformatie. Voor veel bedrijven in de techniek, bouw en offshore blijkt dit nog altijd een grote uitdaging te zijn.

Office Delve is een nieuwe manier van zoeken naar informatie binnen Office 365. Naast het klassieke zoeken naar informatie (documenten, personen), biedt Delve suggesties aan van relevante informatie. Een proactieve manier van informatievoorziening.

Volledig in bedrijf

Office 365 verrijkt met brancheoplossingen

Om Office 365 sneller en volledig in bedrijf te kunnen opnemen en om tijdwinst en productiviteit nog meer te bevorderen, hebben wij specifieke Office 365 brancheoplossingen gemaakt die out-of-the-box te gebruiken zijn. Een verrijking van Office 365 die voor bedrijven in de techniek, bouw en offshore direct in te zetten zijn.

Duur maatwerk is vanaf nu niet meer nodig. Denk alleen al aan het proces in Office 365 om snel en veilig teamsites aan klanten, projectleden en externen beschikbaar te stellen. Dat kan nu met één druk op een knop, zonder tussenkomst van de IT-afdeling. Alles met de juiste structuur, de juiste rechten en alle nodige middelen om projectinformatie foutloos te beheren.

De Oplossing voor verdwenen bedrijfsdocumenten

De waardeketen en Office 365

Office 365 biedt projectmatig werkende technische bedrijven de mogelijkheid om kennisdeling en samenwerking naar een hoger niveau te tillen. Een hoger niveau betekent slimmer samenwerken vanaf één centrale omgeving met alle documenten, teamleden en relevante informatie altijd beschikbaar op elk apparaat. En dat geheel in de context van de value chain van uw bedrijf. In elke schakel van deze waardeketen is er namelijk de behoefte om kennis te delen en samen te werken.

Elk onderdeel vertegenwoordigt een stuk inrichting van Office 365. En telkens staat een nieuwe manier van werken centraal waarbij Office 365 verbindt en de weg wijst. Hoe completer de ondersteuning van processen is, hoe beter Office 365 gebruikt wordt. Software wordt zo meer dan een statische plek om documenten te plaatsen, een linkje te vinden of een template te downloaden. Het wordt onderdeel van het dagelijkse werk.

Business intelligence en data-analyse

Wij zijn van mening dat data-analyse meer dan ooit te voren van belang is voor bedrijven in de techniek, bouw en offshore. In feite kan geen enkel bedrijf overleven zonder het goed analyseren van beschikbare data. En we verzamelen tegenwoordig als bedrijf steeds meer data.

Visualiseer uw bedrijfsgegevens met Power BI van Microsoft. Een zelfservice Business Intelligence-oplossing met het ultieme doel om u dieper inzicht te verschaffen in uw data. Door de combinatie Power BI en Office 365 kunt u rapportages nog meer beheersen en eenvoudig verspreiden binnen de organisatie.

Standaard koppeling Dynamics CRM en Power BI
Faalkosten in techniek en bouw terugdringen met Office 365

Gratis eBook

Faalkosten in techniek en bouw terugdringen met Office 365

De economie trekt aan en dat is direct terug te zien in de cijfers van bedrijven in de techniek en bouw. Maar er liggen enkele obstakels op de weg, waardoor bedrijven niet volledig profiteren van de kansen die zich aandienen.

Lees meer over faalkosten reduceren met Office 365 oplossingen.