Nieuwe benchmark van start: 'Transitie in techniek en bouw'

Nieuwe benchmark van start: ‘Transitie in techniek en bouw’

Door Tobias van Elferen

In 2014 deden wij een eerste onderzoek met de titel: Projectinformatie in optima forma’. Nu zijn we een tweede benchmark gestart: ‘Transitie in techniek en bouw en gaan we een stap verder. We onderzoeken de ontwikkelingen in het afgelopen jaar, maar we kijken vooral vooruit naar de grote trends die voor steeds meer bedrijven in de techniek en bouw merkbaar worden. Game Changers die bedrijven dwingen na te denken over strategische projectacquisitie, Customer Engagement, samenwerkingen, rendement, risicobeheer en innovatievermogen. Veranderingen die doorwerken op businessmodellen, bedrijfsprocessen, bedrijfscultuur en ICT.

Trendrapport aanvragen

Weerslag op projectacquisitie en bedrijfsrendement

Wij zullen grote organisaties in de technische dienstverlening, bouw, offshore, industriële automatisering, engineering en aanverwante sectoren benaderen om inzicht te krijgen in hoe zij omgaan met een snel veranderend speelveld. Deelnemers aan de benchmark krijgen direct inzicht in:

De benchmark biedt deelnemers de mogelijkheid om één oogopslag eigen resultaten af te zetten tegen de antwoorden van branchegenoten

  • Welke mate recente trends en ontwikkelingen van invloed zijn op de organisatie en branche.
  • Hoe deze veranderingen hun weerslag hebben op projectacquisitie en bedrijfsrendement.
  • Wat branchegenoten doen om in deze transitiefase bij te blijven.
  • Hoe medewerkers omgaan met een eventuele cultuuromslag.
  • Welke impact dit heeft op ICT-omgevingen.

Vergelijk met branchegenoten

Houdt u zich bezig met bovenstaande vraagstukken? Vraag dan het rapport aan. De benchmark biedt deelnemers de mogelijkheid om één oogopslag eigen resultaten af te zetten tegen de antwoorden van branchegenoten. Na de onderzoekperiode krijgt u een rapport dat een actueel beeld geeft. Deze inzichten kunt u gebruiken om uw visie en de bijbehorende ICT-strategie vorm te geven. Deelname is persoonlijk. Ingevulde surveys en persoonsgegevens worden niet gedeeld met anderen.

Rapport downloaden