Nederlandse versie Asta Powerproject versie 14 beschikbaar

Nederlandse versie Asta Powerproject 14 beschikbaar

Door Hilda Wortman

Het begon voor mij allemaal met Powerproject versie 2.5. Bijna 20 jaar later kan ik melden dat Asta Powerproject versie 14 beschikbaar is. En wat is er veel veranderd in de planningssoftware sinds de jaren negentig en wat fijn dat dit merendeels dankzij de vele gebruikers tot stand is gekomen. Asta Powerproject wordt alsmaar doorontwikkeld aan de hand van de gebruikerseisen en -wensen die zijn opgevangen. En zo hoort het. Bedankt gebruikers!

Voor klanten met een lopend onderhoudscontract is de Nederlandse versie van Asta Powerproject 14 nu beschikbaar. Men kan deze downloaden via ons klantportaal: https://xrmportaal.ctb.nl. Met uw inloggegevens logt u in en u kunt daar de versie 14 van Asta Powerproject vinden. Heeft u geen inloggegevens (meer), stuur dan een e-mail naar de servicedesk: servicedesk@ctb.nl. Zij zullen u voorzien van nieuwe inloggegevens. 

Risico Analyse module voor iedereen ter beschikking

In deze nieuwe release is de module Risico Analyse voor iedereen ter beschikking gekomen. Om een reële planning te kunnen afgeven zal er rekening gehouden moeten worden met risico’s die kunnen plaatsvinden tijdens een project. Deze module kan rekenen met taken om zo de risico’s mee te kunnen nemen in een planning. Voor meer informatie over deze module verwijs ik u naar het eBook van de Risico Analyse in Asta Powerproject. Ook hebben we een aantal blogs geschreven over dit onderwerp, zoals: Risico beperken en geld verdienen met Monte Carlo.

Basis- en opfrisopleidingen

Voor deze nieuwe versie zijn er opleidingen beschikbaar. We hebben de basisopleiding van één dag klassikaal waarin een nieuwe gebruiker meegenomen wordt in de basisbeginselen van het gebruik van Asta Powerproject. Bent u al een gebruiker, maar wilt u graag deze kennis versneld doornemen, dan is het mogelijk om een opfrisopleiding te volgen. Hierin wordt in een halve dag de basiskennis doorlopen. Zijn er (specifieke) kennisvragen die verder gaan dan de basis, dan horen wij die graag.  Ook maatwerkopleidingen en/of consultancy behoort tot de mogelijkheden

Versie 14 gaat u helpen om uw projecten nog succesvoller op te leveren

Veel planplezier met deze nieuwe versie. Het gaat u helpen om uw projecten nog succesvoller op te leveren. Download hieronder ons eBook: Wat is er nieuw in versie 14. U vindt daarin alle gewenste informatie. Heeft u vragen over de nieuwe functionaliteit, bent u nieuwsgierig naar de opleidingsmogelijkheden of is er een andere vraag over Asta Powerproject, dan kunt u mij bellen op 06-10904601 of mailen via h.wortman@ctb.nl.