Microsoft Dynamics CRM 2013 tablet apps nu beschikbaar

Microsoft Dynamics CRM 2013 tablet apps beschikbaar voor Windows 8 en iOS

Door Tobias van Elferen

Het Microsoft CRM team heeft op 8 oktober jl. gratis Microsoft Dynamics CRM 2013 apps vrijgegeven voor iOS en Windows 8 tablets. De versie zijn nu beschikbaar in de Windows Store en in de App Store. Ze zijn ontworpen om verkoopteams maximaal in staat te kunnen stellen om overal hun werk te kunnen uitvoeren met het device van hun voorkeur.

De CRM 2013 app houdt verkopers 24/7 aangesloten op actuele data in CRM en in contact met teamleden en klanten. Met toegang tot Microsoft Dynamics CRM op uw tablet, krijgt u de tool in huis die u nodig heeft om mobiel en meer proces gedreven te kunnen werken.

Ze zijn ontworpen om verkoopteams maximaal in staat te kunnen stellen om overal hun werk te kunnen uitvoeren met het device van hun voorkeur

Eric Bookcock, Senior Product Marketing Manager voor Microsoft Dynamics CRM, laat in de onderstaande video zien hoe u, on the road, sterke relaties met uw klanten kan opbouwen met Microsoft Dynamics CRM op uw tablet.

 

Microsoft Dynamics CRM 2013 is de essentiële business tool die zorgt voor meer productiviteit binnen je sales team. Klantinformatie is altijd beschikbaar, zelfs wanneer u onderweg bent. Na elke afspraak kunt u notities, taken, contactpersonen, bedrijven, leads en verkoopkansen bijwerken, terwijl de details zijn nog vers in uw hoofd zitten.

 

Kenmerken Microsoft Dynamics CRM 2013

  • Overal toegang tot activiteiten, bedrijven, contactpersonen, leads en verkoopkansen door middel van een makkelijk te gebruiken dashboard.
  • Snel klantgegevens invoeren met slechts een paar tikken.
  • Key Performance Indicators (KPI’s) visueel inzichtelijk met grafieken.
  • Eenvoudig in te richten dashboard met eigen informatie.
  • Direct toegang tot de informatie die voor jou het belangrijkst is door ‘pinning tiles’.

 

Meer weten? Download de Preview Guide Microsoft Dynamics CRM 2013.