Microsoft Convergence Europe 2014

Microsoft Convergence Europe 2014

Door Tobias van Elferen

Het belangrijkste evenement waarbij de Europese Microsoft community samen komt is Microsoft Convergence Europe 2014. Dit evenement is gericht op gebruikers van Microsoft software en is de uitgelezen kans het volledige potentieel van Microsoft oplossingen te ontdekken en om op de hoogte te worden gebracht van de laatste ontwikkelingen. Net als vorig jaar vindt Microsoft Convergence Europe plaats in Barcelona van 4 tot 6 november.

Convergence 2014 Europe is de beste kans om uw professionele netwerk uit te breiden en om Microsoft oplossingen te verkennen

Waarom Convergence 2014 Europe bezoeken?

Dit driedaagse evenement biedt u de unieke kans om onder andere:

  • Kennis te verbreden. Vergoot uw kennis over Microsoft producten en oplossingen als Dynamics CRM en SharePoint. Convergence Europe 2014 biedt een breed scala aan kennissessies met uiteenlopende onderwerpen.
  • Kennis te maken met visionaire business leaders. Hoor van inspirerende keynote sprekers hun visie op de toekomst met onderwerpen als: Cloud, Mobile, Security, Social Enterprise en meer.
  • Kennis te maken met andere gebruikers. Netwerken is een van de meest waardevolle aspecten van dit evenement. Maak kennis met andere Dynamics klanten in het Convergence Experience Center, tijdens avondactiviteiten, rondetafelgesprekken of via andere mogelijkheden.
  • In contact te komen met technologie- en branche-experts. Vergroot uw netwerk en maak kennis met vakexperts. Krijg gratis technische ondersteuning van Microsoft support engineers en maak kennis met vertegenwoordigers van Dynamics User Group.

 

Convergence 2014 Europe is de beste kans om uw professionele netwerk uit te breiden en om Microsoft oplossingen te verkennen. Innovaties en visies komen hier tot leven. Bezoek de website van Convergence Europe 2014 voor meer informatie of neem contact met ons op.