Marktpositie en team versterkt met Rob Gasseling

Marktpositie en team versterkt met Rob Gasseling

Door Tobias van Elferen

Wij hebben Rob Gasseling aangesteld als Senior Account Manager. Met deze uitbreiding van het commerciële team willen wij de komende jaren een flinke groei inzetten. Rob gaat organisaties in de verticale focusmarkten helpen om met branchespecifieke toepassingen, gebaseerd op Office 365 en Dynamics 365, hun productiviteit te verhogen, serviceverlening te professionaliseren en sales en marketing toekomstklaar te maken. Zijn belangrijkste missie is om klanten fan te maken van CTB en hen continu te triggeren om vooruit te blijven gaan.

Met tien jaar ervaring binnen de IT-dienstverlening, waarvan zes jaar als Account Manager bij AFAS Software, kent Gasseling de markt en weet hij waar behoefte aan is. Rob Gasseling: “Ik geloof erg in specialisatie. Er is bij CTB een duidelijke keuze gemaakt voor de branches en Microsoft-oplossingen. Dit maakt CTB specialist met zelf ontwikkelde best practices, waardoor implementatietijden worden verkort en het klantsucces wordt vergroot. Dat moet ook wel, want de meeste klanten van CTB zijn aan het innoveren en veranderen. Ook heerst er binnen CTB een positieve en open cultuur, waarin ik mij thuis voel. We komen klanten echt wat brengen en proberen samen met hen grenzen te verleggen.”

Verder kijken dan de techniek

Yuri Ramdhani: “Rob is een zeer welkome aanvulling op ons team. De markt trekt aan en met de aanstelling van Rob zetten we een concrete stap in onze groeistrategie en ambitie om markt- en kennisleider te worden in de gekozen markten. Rob weet, door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen, de klant vooruit te helpen.

Technologie is pas een oplossing, wanneer het door de gehele organisatie omarmd wordt

Hij kijkt daarbij verder dan de techniek en weet dat ontwikkelingen, zoals digitale transformatie, maar ook vergrijzing en krimpende budgetten, grote uitdagingen meebrengen voor bedrijven in de techniek, bouw en offshore. Technologie is pas een oplossing, wanneer het door de gehele organisatie omarmd wordt en dit begrijpt Rob als geen ander. Ik ben er dan ook van overtuigd dat we samen mooie nieuwe stappen gaan zetten in het adopteren en implementeren van de nieuwste Microsoft cloud technologieën. Stappen die niet alleen bijdragen aan een slimmere inzet van resources van onze klanten, maar ook aan de groei van CTB en het versterken van onze positie als Microsoft Gold Partner.”