Marketing toegankelijk maken voor iedereen

Marketing toegankelijk maken voor iedereen

Door Bas Bergsma
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

CTB xRM heeft diverse partnerships met andere IT-leveranciers en branchespecialisten. Collegabedrijven die dezelfde visie, aanpak en soms ook markten delen als wij. Dit doen wij om onze klanten te kunnen bedienen met de beste oplossingen en diensten. Regelmatig laten wij partners aan het woord en dit keer hebben wij Linda Johnson bereid gevonden om meer te vertellen over ClickDimensions.

 

Kan je jezelf voorstellen en meer vertellen over je organisatie?

Na de oprichting vier jaar geleden is ClickDimensions uitgegroeid tot de nummer één Marketing Automation oplossing in de Microsoft Dynamics CRM Market Space. Met onze oplossing krijgen Dynamics CRM klanten volledige marketing functionaliteit binnen hun CRM omgeving. Onze oplossing is embedded in Dynamics CRM en brengt alle marketinggerelateerde informatie naar uw CRM applicatie, waar het zich moet bevinden. Dit is krachtig omdat gebruikers op deze manier via verschillende CRM entiteiten altijd toegang hebben tot belangrijke data. ClickDimensions is een Amerikaans bedrijf. Het hoofdkantoor staat in Atlanta.

Mijn naam is Linda Johnson. Als volgende stap in onze groeistrategie in de Europese markt, versterk ik, in de functie als Partner Account Manager voor de Benelux, sinds oktober 2013 het ClickDimensions team. Naast mijn aanstelling als werknemer gevestigd in Europa en hebben wij tevens een Azure Data Center in Amsterdam geopend. ClickDimensions kan nu, naast ondersteuning tijdens Europese werkuren, in heel Europa diensten aanbieden vanuit deze site in Amsterdam.

 

Hoe onderscheidt ClickDimensions zich van andere leveranciers?

ClickDimensions is het best gewaardeerde product op de Microsoft Dynamics Marketplace. We hebben vijf sterren en meer dan 70 recommendations van klanten zonder dat ClickDimensions daar naar heeft gevraagd. Dit is ver boven dat van andere producten op de Marketplace. ClickDimensions is geïntegreerd met Dynamics CRM en is de enige Marketing Automation oplossing dat is gecertificeerd voor Microsoft Dynamics CRM (CfMD).

 

Kan je meer vertellen over de samenwerking met CTB xRM?

Partners als CTB xRM zijn belangrijk voor ons omdat zij haar markt en Dynamics CRM begrijpt. Zij kunnen klanten helpen te begrijpen waar Dynamics CRM eindigt en ClickDimensions begint. De combinatie van beide producten is sterk. ClickDimensions brengt belangrijke informatie naar CRM die u vervolgens kunt optimaliseren door ClickDimensions en CRM functionaliteit. Iedereen heeft het over Big Data. Ons product geeft u toegang tot Big Data en helpt u om informatie te gebruiken om zodoende meer inkomsten te genereren. CTB xRM weet welke functionaliteit bestaat binnen ClickDimensions en hoe die vervolgens uitgebreid kan worden door middel van standaard CRM functionaliteit, maar ook met eigen CRM add-ons.

 

 

Wat staat er op de Roadmap van ClickDimensions?

ClickDimensions heeft een actieve roadmap en een agile release beleid om per kwartaal nieuwe features en functies vrij te geven. Dit jaar zullen we met een uitbreiding komen van onze Event Management functionaliteit. Ook zullen we functies blijven toe te voegen rondom bijvoorbeeld de Email Marketing en Nurture Marketing onderdelen. Wij richten ons hierbij op verbetering en vereenvoudiging van de gebruikerservaring en voegen we functionaliteit toe waar klanten om vragen. Het is ons doel om marketing voor iedereen toegankelijk te maken. Ook al heb je geen technische achtergrond. ClickDimensions stelt mensen in verkoop, marketing en management in staat om professionele marketing content te produceren en om te zetten in resultaat.

Iedereen heeft het over Big Data. Ons product geeft u toegang tot Big Data en helpt u om informatie te gebruiken om zodoende meer inkomsten te genereren

Wat is de mening van ClickDimenions over de laatste ontwikkelingen met betrekking tot Dynamics Marketing en Social Listener in CRM 2013?

Het is zijn spannende tijden voor het Microsoft Dynamics CRM kanaal en voor iedereen werkzaam in het marketing vak. Microsoft focust zich meer en meer op de Chief Marketing Officer, Marketing Manager en marketing medewerkers binnen, met name, Enterprise organisaties. Wij zijn van mening dat, ondanks hier en daar technische overlap, de focus op de niet-technische gebruiker en het leveren van een oplossing dat geïntegreerd is met Dynamics CRM en eenvoudig is in gebruik, ClickDimensions in een ander perspectief plaatst en aantrekkelijk zal zijn voor verschillende markten.

 

Download interview in English

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn