Marketing toegankelijk maken voor iedereen

Marketing toegankelijk maken voor iedereen

Door Tobias van Elferen

Na de oprichting in 2010 is ClickDimensions uitgegroeid tot de nummer één Marketing Automation oplossing in de Microsoft Dynamics 365/CRM Market Space. Met haar oplossing krijgen CRM-klanten volledige marketing functionaliteit binnen hun CRM-omgeving. De oplossing is embedded in Dynamics 365/CRM en brengt alle marketinggerelateerde informatie naar uw CRM-applicatie, waar het zich moet bevinden.

Dit is krachtig omdat gebruikers op deze manier via verschillende CRM-entiteiten altijd toegang hebben tot belangrijke data. ClickDimensions is een Amerikaans bedrijf. Het hoofdkantoor staat in Atlanta. ClickDimensions heeft tevens een Azure Data Center in Amsterdam geopend. Naast ondersteuning tijdens Europese werkuren kan zij nu in heel Europa diensten aanbieden vanuit deze site in Amsterdam.

Hoe onderscheidt ClickDimensions zich van andere leveranciers?

ClickDimensions is het best gewaardeerde product op de Microsoft Dynamics Marketplace. We hebben vijf sterren en meer dan 70 recommendations van klanten zonder dat ClickDimensions daar naar heeft gevraagd. Dit is ver boven dat van andere producten op de Marketplace. ClickDimensions is geïntegreerd met Dynamics 365/ CRM en is de enige Marketing Automation oplossing dat is gecertificeerd voor Microsoft Dynamics CRM (CfMD).

Samenwerking met CTB

Partner van ClickDimensions zijn is belangrijk omdat wij samen klanten kunnen helpen te begrijpen waar Dynamics 365/CRM eindigt en waar ClickDimensions begint. De combinatie van beide producten is sterk. ClickDimensions brengt belangrijke informatie naar CRM, die klanten vervolgens kunne optimaliseren door ClickDimensions en CRM functionaliteit. Iedereen heeft het over Big Data. ClickDimensions geeft toegang tot Big Data en helpt bedrijven om informatie te gebruiken om zodoende meer inkomsten te genereren. Wij weten welke functionaliteit bestaat binnen ClickDimensions en hoe die vervolgens uitgebreid kan worden door middel van standaard CRM functionaliteit, maar ook met onze eigen CRM add-ons.

Wat staat er op de Roadmap van ClickDimensions?

ClickDimensions heeft een actieve roadmap en een agile release beleid om per kwartaal nieuwe features en functies vrij te geven. Zo zijn er uitbreidingen gekomen van Event Management functionaliteit. Ook zijn er functies toegevoegd rondom bijvoorbeeld de Email Marketing en Nurture Marketing onderdelen. Zij richt zich hierbij op verbetering en vereenvoudiging van de gebruikerservaring en voegen functionaliteit toe waar klanten om vragen. Het is hun doel om marketing voor iedereen toegankelijk te maken. Ook al heb je geen technische achtergrond. ClickDimensions stelt mensen in verkoop, marketing en management in staat om professionele marketingcontent te produceren en om te zetten in resultaat.

Iedereen heeft het over Big Data. Ons product geeft u toegang tot Big Data en helpt u om informatie te gebruiken om zodoende meer inkomsten te genereren

Over Dynamics 365 ontwikkelingen

Het is zijn spannende tijden voor het Microsoft Dynamics 365/CRM kanaal en voor iedereen werkzaam in het marketing vak. Microsoft focust zich meer en meer op de Chief Marketing Officer, Marketing Manager en marketing medewerkers binnen, met name, Enterprise organisaties. ClickDimension is van mening dat, ondanks de hier en daar technische overlap, de focus op de niet-technische gebruiker en het leveren van een oplossing dat geïntegreerd is met Dynamics 365 en eenvoudig is in gebruik, ClickDimensions in een ander perspectief plaatst en aantrekkelijk zal blijven voor verschillende markten.

Moderne Sales & Marketing

Veel bedrijven in de techniek, bouw en offshore zijn zichzelf aan het omvormen van een reactieve naar proactieve werkwijze op het gebied van marketing en verkoop.

Samenwerking in teams over bedrijfsonderdelen heen, geregisseerd door accountverantwoordelijkheden is hierin een belangrijke component.