Klanten slepen prijzen in de wacht

Klanten slepen prijzen in de wacht

Door Tobias van Elferen

Best Presterende Bouwers van Nederland

Het is ons opgevallen dat eind 2014 diverse klanten van CTB in de prijzen zijn gevallen. De stichting Klantgericht Bouwen heeft bijvoorbeeld haar landelijke en regionale titels uitgereikt aan de best presterende bouwers van Nederland. Dit maakt www.bouwprestaties.nl bekend, een website waar kopers van nieuwbouwwoningen inzicht kunnen krijgen in de prestaties, de kwaliteit en de dienstverlening van hun bouwonderneming. HSB Bouw is de Best Presterende Bouwer in Noord-Holland geworden en Hoedemakers Bouw werd uitgeroepen als Best Presterende Bouwer in Noord-Brabant. Ook vielen bouwers Adriaan van Erk en Bouwbedrijf van de Kolk-Garderen in de prijzen en werden zij landelijk de Best Presterende Bouwer van 2014. Lees hier meer. Allen van harte gefeliciteerd met deze erkenning.

Imtech Nederland wint Industrial Social Media Award

Technisch dienstverlener Imtech Nederland heeft met zijn online fotobloggers-platform Imtech24/7 de Industrial Social Media Award in de wacht gesleept. Dit gebeurde tijdens het evenement Digital Marketing in 1 Day. Zij nemen hiermee het stokje over van Heembouw. Via het online platform www.imtech247.com kunnen bezoekers van Imtech dagelijks een kijkje in de keuken nemen van technische professionals. Op deze wijze creëert Imtech Nederland een stevige klantrelatie en voedt zij de bedrijfstrots onder haar medewerkers. Het aantal fotobloggers is inmiddels gegroeid naar ongeveer zeventig enthousiastelingen die hun dagelijks werk met een foto vastleggen. Wij feliciteren Imtech Nederland met het winnen van deze award. Lees hier meer.

Op deze wijze creëert Imtech Nederland een stevige klantrelatie en voedt zij de bedrijfstrots onder haar medewerkers

Bouwgroep Dijkstra Draisma wederom Best Managed Company

 

Bouwgroep Dijkstra Draisma wederom Best Managed Company

Opnieuw mag Bouwgroep Dijkstra Draisma de titel Best Managed Company dragen. Ze winnen deze prijs voor de vijfde keer op rij. Best Managed Company is de verkiezing van de best geleide bedrijven binnen het Nederlands midden- en grootbedrijf, en werd voor de zevende keer georganiseerd door Deloitte en ING in samenwerking met VNO-NCW en Tias School for Business and Society. Jaarlijks gaan Deloitte en ING op zoek naar de best geleide bedrijven waarbij er beoordeeld wordt op de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van de deelnemende bedrijven. Van harte Bouwgroep Dijkstra Draisma. Lees hier meer.

 

Hurks wint Tekla Global BIM Award 2014

In december 2014 zijn de winnaars van de Tekla Global BIM Award 2014 bekend gemaakt. Opnieuw wint een Nederlandse deelnemer deze prestigieuze prijs. Net als in 2010 en 2012 wint Hurks delphi engineering uit Veldhoven in de categorie Prefab Beton, ditmaal met de parkeergarage van het Belgische project Gare de Mons (foto bovenaan). Hurks delphi engineering is samen met Hurks prefabbeton verantwoordelijk voor de prefabricage van de betonelementen in de parkeergarage. Van harte met deze mooie prijs. Lees hier meer.