Masterclass:

Bouw- en technische projecten in control binnen Office 365

Gebruik alle kansen van je Office 365-omgeving

Teams | Project 365 | Sharepoint | Power BI

Door Rob Gassling, Ruben van Waalwijk en Bas de Wit, specialisten bij CTB xRM

Rob Gasseling - CTB xRM Ruben van Waalwijk Bas de Wit

Deze Masterclass laat je zien hoe je vertrouwde Office 365-omgeving de aansluiting kan maken bij jouw praktijk. Samenwerken vraagt om slimme toegang tot je documenten op cruciale momenten in je proces. Dat kunnen processen zijn in projecten, maar ook voor werkzaamheden binnen onderhoudscontracten, of de afhandeling van schades en klussen. De oplossingen van Office 365 sluiten aan op je bestaande processtructuur, en stellen jou in staat in control te zijn als het gaat om documentbeheer, samenwerking en procesanalyse.

De Masterclass bestaat uit drie webinars die een logische opbouw kennen. Volg ze alledrie en je kent de mogelijkheden van Office 365 voor jouw projectorganisatie.

Samenwerken in Teams: Delen en bespreken, met betrokken medewerkers en partners
Teams is het moderne antwoord op het samenwerken binnen Office 365. Documenten, business-informatie of een Skype call: alles vind je op één plek. Door een integratie met je documentomgeving, vormt Teams de hub van je samenwerking. Door intelligente toepassing van rechten en kanalen, kun je met betrokken collega’s samenwerken binnen je vertrouwde omgeving.
Deze webinar duurt 30 minuten, waarbij we de laatste 10 minuten tijd besteden aan vragen van deelnemers.

Processen op orde: Standaardisatie in de digitale projectdossiers
In bouw- en technische projecten staan marges onder druk. Je rendement verbeteren is een uitdaging, en daarbij zijn gestandaardiseerde processen een belangrijk middel. We laten zien hoe Office 365 mogelijkheden biedt om in documentstructuur, business proces management en provisioning tot een integrale aanpak van je projectinformatie te komen. Door inzicht en controle over je standaard projectdossiers kun je efficienter samenwerken met partners, kunnen projectmedewerkers sneller over de juiste informatie beschikken, en worden kosten door fouten effectief gereduceerd.
Deze webinar duurt 30 minuten, waarbij we de laatste 10 minuten tijd besteden aan vragen van deelnemers.

Power BI: Analyse en verbetering van je processen
Door de standaarden in project informatie en door de integrale samenwerking, ontstaat een schat aan data. Deze informatie bleef in veel gevallen buiten beeld in je organisatie. Met Power BI stelt Office 365 je in staat om op aantrekkelijk wijze de informatie te tonen die je nodig hebt om de voortgang van projecten te monitoren en processen te verbeteren. Je kunt zien waar de bottle necks in je project zitten en hier direct op sturen. Maar voor het effectief inzetten van business-informatie is adoption van vitaal belang: wat win immers je met fraaie inzichten als ze niet breed gedragen worden binnen je organisatie? Door integratie met Teams laten we je zien hoe je collega’s deelgenoot maakt van je vitale informatie.
Deze webinar duurt 30 minuten, waarbij we de laatste 10 minuten tijd besteden aan vragen van deelnemers.

Inschrijven voor de masterclass