Hallo collega, hoort u mij?

Office 365 kennismiddag  –  Radio Kootwijk  –  9 november

Hallo collega, hoort u mij?

Communiceren en samenwerken in een moderne werkomgeving met Office 365

Hallo Bandoeng, hoort u mij? Met deze historische woorden opende Koningin-moeder Emma in 1929 zendstation Radio Kootwijk. Vanaf dat moment kon Nederland communiceren met Nederlands-Indië. Destijds ‘een wonder van moderne techniek’, maar nu een manier van communiceren die bijna niet meer voor te stellen is. Bedrijven zitten momenteel in een nieuwe revolutie, die van de digitale transformatie. Een technologisch tijdperk waarin klanten, partners en medewerkers een andere manier van interactie en samenwerken verwachten.

Onder druk van concurrentie kijken ook bedrijven in de techniek, bouw en offshore kritisch naar hun processen en zoeken zij naar hulpmiddelen om teams te verbinden en om samenwerking te verbeteren. Kennis is hierbij het sleutelwoord. Die moet vanuit medewerkers snel en transparant gedeeld worden door alle lagen van het bedrijf. Ook met partners en leveranciers in de keten.

Kom op 9 november naar deze kennismiddag. Een evenement voor (middel)grote bedrijven in de techniek, bouw en offshore die al Office 365 hebben of het overwegen. Schrijf u in als u antwoord zoekt op vragen als:

  • Wij hebben Office 365, maar volgens mij kunnen we er meer mee doen?
  • Wat gebeurt er veel rondom Office 365. Wat kunnen we verwachten?
  • Ik wil meer weten over teamcommunicatie en het verhogen van productiviteit?
  • Wat is de relatie tussen Office 365, machine learning en artificial intelligence?
  • Waarom wordt kennisdeling in alle lagen van de organisatie steeds belangrijker?
  • Hoe hebben Vanderlande Industries en Ziut Office 365 omarmd?
  • Ik wil de digitale transformatie aangaan, maar hoe?

Hier inschrijven!

Doelgroep

Deze kennismiddag is voor beslissers en (ICT)management van (middel)grote organisaties in de sectoren techniek, bouw en offshore die al Office 365 hebben of de Microsoft cloud platform overwegen.

Wanneer & waar

9 november 2017
Radio Kootwijk

Uw contactpersoon

Bas Bergsma

06-20968566
b.bergsma@ctb.nl

Bas Bergsma

Programma

12.30 uur

Ontvangst op Radio Kootwijk met lunch

13.30 uur

Welkom en aftrap

door dagvoorzitter Chantal Verweij – Directeur Inspiratiebrigade

Chantal Verweij

13.40 uur

Ziet u door de bomen het bos nog?

door Yuri Ramdhani – Managing Director CTB xRM
Een presentatie over de ontwikkelingen in de branche op het gebied van samenwerking, kennisdeling en procesverbetering. Wat is volgens CTB nieuwe productiviteit in relatie tot Office 365? Hoe vertaalt dat zich naar branchespecifieke business apps?

Yuri Ramdhani

14.15 uur

De rol van Office 365 in digitale transformatie

door Hans van der Meer – Sr. Business Group Lead Office 365 bij Microsoft 
De juiste informatie en kennis vinden, mensen verbinden en snel beslissingen nemen is voor veel bedrijven belangrijker dan ooit. Zeker nu processen steeds meer digitaal worden. Hans neemt u mee in de Office 365 visie en productiviteitsbelofte van Microsoft en legt de link naar onder andere machine learning.

Hans van der Meer - Marketing Manager Office 365 bij Microsoft

15.00 uur

Pauze

15.30 uur

Office 365 bij Vanderlande Industries & Ziut

door Lyset den Blijker (Vanderlande) en Jan Martijn van der Stouwe (Ziut)
Branchegenoten delen hun ervaringen over de inzet en acceptatie van Office 365. Een ieder op haar eigen manier. Implementatietrajecten en procesoptimalisaties waar u van kan leren. Chantal zal hen bevragen over de lessons learned en de do’s and don’ts.

16.15 uur

Hoe ziet de organisatie van de toekomst eruit?

door Paul Ossewold – Digital Advisor ossewold.net
Hoe radicaal moet het roer om, om relevant in jouw markt te blijven? Héél radicaal zeggen kenners. Paul zal u inspireren over anders ondernemen in een digitaal tijdperk. Over anders samenwerken en kennis delen, customer engagement en het belang van verandermanagement. Digitale transformatie heeft immers niets met techniek te maken.

Paul Ossewold

17.15 uur

Afsluiting

door Chantal Verweij en Yuri Ramdhani
Een wrap up van de middag. Wat is er allemaal gezegd en wat is er blijven hangen? Wat kunnen wij u meegeven om uw teams te verbinden en om kennisdeling en samenwerking te verbeteren?

17.30 uur

Netwerkborrel en start rondleiding Radio Kootwijk

Maak kennis met branchegenoten. Vanaf 17.45 uur is er de mogelijkheid een exclusieve rondleiding door Radio Kootwijk te volgen.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Aanmelden voor ‘Hallo collega, hoort u mij?’

Een kennismiddag voor beslissers en (ICT)management van (middel)grote organisaties in de sectoren techniek, bouw en offshore

De Garage
Radio Kootwijk
Een eerder evenement