Explore Dynamics CRM 2014 - CRM voor projectmatig werkende organisaties

Explore Dynamics CRM 2014 – CRM voor projectmatig werkende organisaties

Door Tobias van Elferen

Op donderdag 27 maart 2014 is er een nieuwe editie van Explore Dynamics CRM, het grootste Microsoft Dynamics CRM evenement van Nederland. Tijdens dit evenement, in het Cinemec te Ede, komen alle facetten van Microsoft Dynamics CRM aan bod. Dit jaar ligt de focus van het evenement op innovatie in de breedste zin van het woord en zal onder ander Alexander Klöpping dit thema op zijn eigen manier belichten.

Dit jaar ligt de focus van het evenement op innovatie in de breedste zin van het woord

Kennisdeling ten top

Tijdens het evenement wordt kennis en expertise op verschillende manieren gedeeld. De keynotes worden verzorgd door Microsoft, Steven van Belleghem (professor marketing) en Alexander Klöpping (bekend van De Wereld Draait Door). Daarnaast is er een informatiemarkt en zijn er diverse break-out sessies die onderverdeeld zijn in de thema’s: Innovation, Solution en Customer Reference. Nieuw is de toevoeging van Social Corners, waar bezoekers met elkaar en met partners kunnen afspreken.

 

Royal HaskoningDHV en Microsoft Dynamics CRM

Wij vertegenwoordigen op deze dag wederom de branches: bouw, installatie, engineering en aanverwante sectoren, en hebben advies- en ingenieursbureau Royal HaskoningDHV bereid gevonden om een presentatie te verzorgen. Royal HaskoningDHV zal met de presentatie: “CRM implementatie: 90% change management, 10% systeem, vertellen hoe zij de implementatie van Dynamics CRM voor hun (internationale) organisatie tot een succes hebben gebracht. Lees hier meer.

 

http://www.alexanderklopping.nl/

 

Ook nieuwsgierig naar de presentatie van Royal HaskoningDHV en de CRM visie in uw branche? Ga naar www.exploredynamicscrm.nl  en schrijf u in voor deze gratis CRM kennisdag. Selecteer CTB vervolgens als voorkeurspartner.

 

 

Sfeerimpressie van de 2013 editie