Een grotere jas voor CTB xRM

Een grotere jas voor CTB xRM

Door Bas Bergsma

CTB xRM verhuist per 1 januari 2015 al haar activiteiten naar een nieuw kantoorpand, iets verderop in Ede. Een grotere jas is nodig om onze ambities en verwachte groei voor de komende jaren op te kunnen vangen. Ons bezoekadres wordt; Keesomstraat 28-32 te Ede. Ons postadres blijft ongewijzigd.

Uitgegroeid tot volwaardig sparringpartner

“CTB xRM is niet meer het bedrijf van een paar jaar geleden,” zegt Bram de Jager. “Waar we ons in het begin enkel concentreerde op branchespecifieke CRM-oplossingen, zijn we nu uitgegroeid tot een volwaardig sparringpartner voor marktbepalende organisaties in de techniek, bouw en offshore, en houden we ons bezig met strategische vraagstukken rondom het verbeteren van samenwerking en kennisdeling. We zijn als ICT-dienstverlener inmiddels gespecialiseerd in het implementeren van kant-en-klare brancheoplossingen op basis van SharePoint, Dynamics CRM en Asta Powerproject.”

CTB Holding en zusterbedrijf

De holding van CTB en haar facilitaire tak verhuist mee. Hetzelfde geldt voor zusterbedrijf Pivoton (voorheen CTB Flex). Elk bedrijfsonderdeel van CTB betrekt één of meer eigen etages van het pand aan de Keesomstraat. Bram sluit af: “Momenteel worden de laatste werkzaamheden uitgevoerd om het pand naar wens aan te passen en in te richten. Met de verbouwing streven wij er naar om een zo prettig mogelijke werkomgeving voor medewerkers te creëren. Natuurlijk zitten consultants vaak bij klanten en zijn wij voorstander van Het Nieuwe Werken, maar sfeer en een prettige werkplek moeten ervoor zorgen dat onze mensen graag op kantoor zijn. Wij zijn straks helemaal klaar voor de toekomst.”

We zijn als ICT-dienstverlener inmiddels gespecialiseerd in het implementeren van kant-en-klare brancheoplossingen op basis van SharePoint, Dynamics CRM en Asta Powerproject

Onze nieuwe contactgegevens per 1 januari 2015:

Nieuw kantoor CTB xRM

CTB xRM B.V.
Keesomstraat 28-32

6716 AB  EDE
Postbus 239
6710 BE  EDE
(0318) 670 111

www.ctbxrm.nl
info@ctbxrm.nl

 

Servicedesk algemeen: (0318) 670 111 (kies 3 in het keuzemenu, daarna 1)
Servicedesk Asta Powerproject: (0318) 670 557
Servicedesk Microsoft producten: (0318) 670 550