Dynamics Experience 2014 - Improve

Dynamics Experience 2014 – Improve

Door Tobias van Elferen

Op dinsdag 15 april 2014 organiseert Dynamics user group de Dynamics Experience. Dit jaarlijks terugkerend congres wordt georganiseerd door en voor de gebruikers van Microsoft Dynamics NAV, AX en CRM en is daarmee hét onafhankelijke Microsoft Dynamics evenement van het jaar.

Improve

Het thema van de Dynamics Experience 2014 is Improve. Hoe kunnen organisaties het gebruik en rendement van hun Dynamics omgeving verder verbeteren? Voor de ene Dynamics gebruiker betekent dit slimmer omgaan met de huidige omgeving, voor de andere wellicht een upgrade of migratie. Of wellicht een koppeling tussen SharePoint en CRM?

Partners van Dynamics user group geven mede invulling aan het programma. Zo zijn recent diverse focusgroepen opgestart rond specifieke Dynamics onderwerpen als SharePoint, integratie en migratie. Vanuit deze focusgroepen worden een aantal Ronde Tafel sessies tijdens de Experience verzorgd. CTB verzorgt een presentatie en een Ronde Tafel sessie.

Dag netwerkschijven, hallo CRM en SharePoint!

Wij zijn verzorgen een presentatie (Break Out A om 13.30 uur) en een Ronde Tafel sessie (Break Out C om 16.30 uur). Wij hebben klant AM (gebieds- en vastgoedontwikkelaar en onderdeel van de Koninklijke BAM Groep), bereid gevonden om de presentatie te verzorgen. Anouk Schrauwen zal met de presentatie: Dag netwerkschijven, hallo CRM en SharePoint! meenemen in een verhaal over de nieuwe consument, veranderende business modellen en hedendaagse informatiebehoeften binnen AM. Een verhaal over informatie snel terug vinden en informatie delen, maar ook over veranderprocessen, valkuilen, uitdagingen en over het definitief afscheid nemen van hun netwerkschijven. Lees hier meer.

Dynamics Experience in 2013

 

 

Hoe kunnen organisaties het gebruik en rendement van hun Dynamics omgeving verder verbeteren?