Dynamics 365 for Sales

Met Dynamics 365 for Sales (voorheen Dynamics CRM) worden de commerciële capaciteiten van je organisatie optimaal benut. Geef je interne samenwerking en tenderproces een boost door kennisdeling en automatiseer standaard verkoopprocessen in opportunities of tenders. Verzamel belangrijke inzichten over jouw markten en kansen.

Marktinzicht met Dynamics 365 for Sales

Markt in kaart

Samen werken aan verkoopkansen met Dynamics 365

Samenwerking

Tendermanagement met Dynamics 365

Tendermanagement

Mobiel werken met Dynamics 365 for Sales

Mobiel werken

Breng de markt in kaart

Marktanalyse wordt belangrijker om de juiste keuzes te maken en de pijlen op de juiste doelen te richten. Leg accounts, contactpersonen, tenders en verkoopkansen eenvoudig vast, met de informatie die belangrijk is voor jouw organisatie.

Werk samen aan verkoopkansen

Verzamel in teamverband informatie over klanten, tenders en verkoopkansen en stel succescriteria op. Voor de hand liggende criteria voor een goed potentieel project zijn bijvoorbeeld; de kans op een goed rendement, beheersbare risico’s en/of redelijke en haalbare financiële en juridische voorwaarden. Maar ook bij voorkeur een concurrentiepositie die stevig genoeg is om te winnen.

Interne samenwerking wordt steeds belangrijker voor je tenderproces. Zeker omdat veel informatie vaak intern al aanwezig is. Denk hierbij aan e-mails en afspraken, welke eenvoudig worden getrackt in Outlook, of documenten die eenvoudig worden gedeeld via de standaard SharePoint-koppeling.

Pijplijn- & tendermanagement

Het wordt belangrijker om markten te analyseren en proactief te gaan bepalen waar u uw tijd en kostbare resources in gaat investeren. Hiervoor heeft u als organisatie een volledig overzicht nodig van alle potentiële opdrachten, inclusief het moment waarop deze projecten beschikbaar komen op de markt.

Tendermanagement is niet alleen belangrijk bij grotere aanbestedingen, maar ook opdrachten vanuit lokale overheden of vanuit het bedrijfsleven. Tendermanagement in optima forma. Lees hier meer over.

Mobiel werken

Altijd en overal toegang tot markt- en klantinformatie, zelfs wanneer je offline bent. Met de apps van Dynamics CRM voor tablets en telefoons op Windows, Android en iOS, is mobiel werken voor iedereen toegankelijk.

Bekijk de video

Demonstratie of adviesgesprek op locatie?