Dynamics 365 for Marketing

Leer jouw markt beter kennen en voer marketingactiviteiten centraal en gericht uit. Zet marketingcampagnes op en monitor deze optimaal. Dynamics 365 for Marketing (voorheen Dynamics CRM) helpt je om meer rendement te halen uit jouw marketing.

Met de uitgebreide rapportage- en feedbackmogelijkheden, zoals dashboards, rapportage, de koppeling met Power BI en Voice of the Customer heb je altijd een compleet beeld van jouw commerciële resultaten.

Bekijk de introductievideo

Dataverzameling

Om te bepalen waar de commerciële pijlen op gericht moeten worden, is het noodzakelijk dat Big Data van externe bronnen, gecombineerd worden met zelf opgedane kennis in de branche. Deze informatie is eenvoudig vast te leggen in Dynamics 365 for Marketing.

Ontdek welke factoren een rol spelen in de besluitvorming bij klanten en zie waar jouw organisatie kansen laat liggen.

Dynamische doelgroepselectie

Het uitvoeren van een succesvolle marketingcampagne valt of staat met het bepalen van de doelgroep. In Dynamics 365 is het mogelijk om geautomatiseerd doelgroepselecties uit te voeren.

Door vooraf te bepalen wat de kritische succesfactoren zijn van een campagne, maakt het systeem een dynamische marketinglijst aan. Dit bespaart veel tijd, voorkomt fouten en dwingt medewerkers tot een centrale werkwijze van informatieverzameling.

Grip op campagnes

Door marketingacties uit te zetten via Dynamics 365 wordt er altijd gewerkt met de meest recente informatie. Geen gedoe meer met versnipperde Excel-lijstjes vol verouderde informatie.

Stel campagnes centraal samen, besteed taken uit aan de accountmanagers en behoud het overzicht middels de standaard dashboards, rapporten of BI.

Klantonderzoek

Echte Customer Engagement is pas mogelijk wanneer je in contact komt met klanten en openstaat voor hun feedback. Dat is wat Voice of the Customer mogelijk maakt in Dynamics 365. Met deze oplossing is het mogelijk om geautomatiseerd en direct de mening van klanten te vragen.

Verzamel belangrijke informatie over bijvoorbeeld klantbehoefte, naamsbekendheid of kwaliteit van dienstverlening.

Online marketing optimaliseren en automatiseren?

Demonstratie of adviesgesprek op locatie?