Downloads

Op zoek naar IT-oplossingen om thema’s als moderne sales & marketing, nieuwe productiviteit en slimme serviceverlening in te vullen? Onze eBooks, factsheets en rapporten vertellen alles over het inzetten van Office 365 en Dynamics 365.

architecture-construction-build-building-162557 (1)

eBook: Hoger rendement van projecten met P365

Met Project 365 combineert CTB alle waardevolle functionaliteiten van Office 365 met slimme procesmanagement functionaliteit waardoor projecten strakker aangestuurd worden en het rendement van projecten aanzienlijk verbetert.

Faalkosten terugbrengen met Office 365

eBook: Faalkosten in techniek en bouw terugdringen met Office 365

Voor bedrijven in de techniek en bouw is de tijd aangebroken om weer te denken aan groei en vooruitgang. Maar er liggen enkele obstakels op de weg. Office 365 biedt uitkomst om faalkosten terug te dringen.

Document Management in de bouw, techniek en offshore

eBook: Document Management in de
bouw, techniek en offshore

Veel organisaties in de bouw, techniek en offshore innoveren sterk, terwijl bij andere ondernemingen de tijd stilstaat. Een eBook over documentbeheer in uw branche: facts & figures, best practices, voorwaarden en vereisten.

Rapport Field Service onderzoek - Kennisgedreven serviceverbetering

Rapport:
Kennisgedreven serviceverbetering

Wij hebben een onderzoek uitgevoerd onder 77 (middel)grote technische dienstverleners, om te achterhalen in hoeverre kennis en data gebruikt wordt voor onderhoud en service.

download ebook verrassen met field service

eBook: Verrassen met
Field Service

Goede Field Service is voor serviceorganisaties het antwoord op vele vraagstukken. Bovendien biedt het mogelijkheden om op meerdere terreinen te verrassen. Lees meer over de 7 stappen op weg naar servitization.

3d-print-steel-bridge-in-amsterdam

Rapport: Ondernemen in het
teken van transitie

Wij hebben een benchmarkonderzoek uitgevoerd onder 450 grote bedrijven in de techniek, bouw en offshore. Zijn deze sectoren aan het innoveren en is er digitale transitie gaande?

Factsheet Portals voor Dynamics 365

Factsheet: Portals
voor Dynamics 365

Met Portals voor Dynamics 365 is het mogelijk om klanten, consumenten, verkooppartners of andere externen, veilig deel te laten nemen aan jouw bedrijfsprocessen.

powerbi-small

Presentatie: Overtuig je baas van
Microsoft Power BI

Heb je de grote wens om altijd en overal inzicht te krijgen in belangrijke real-time bedrijfsinformatie? Nu uw baas nog. Download deze presentatie en toon de kracht en eenvoud van Microsoft Power BI.

customer engagement in bouw en techniek

Rapport Projectinformatie in
optima forma

Een rapport na onderzoek onder 350 technische bedrijven. Lees meer over de actuele stand van zaken over projectbeheer, informatiemanagement, documentbeheer en werkprocessen.