Downloads

Op zoek naar IT-oplossingen om thema’s als moderne sales & marketing, nieuwe productiviteit en slimme serviceverlening in te vullen? Onze eBooks, factsheets en rapporten vertellen alles over het inzetten van Office 365 en Dynamics 365.

3d-print-steel-bridge-in-amsterdam

Benchmark: Ondernemen in het
teken van transitie

Veranderen Game Changers het huidig speelveld, vraagt innovatie en transitie om een cultuuromslag, hoeveel grip heeft men op projectrendement en moet commercieel management anders aangepakt worden?

download ebook verrassen met field service

eBook: Verrassen met
Field Service

Goede Field Service is voor serviceorganisaties het antwoord op vele vraagstukken. Bovendien biedt het mogelijkheden om op meerdere terreinen te verrassen. Lees meer over de 7 stappen op weg naar servitization.

Customer Engagement

eBook: Customer Engagement in
Bouw en Techniek

Customer Engagement is het keyword als het gaat over Dynamics 365. Wil jij je inzetten voor een geweldige klantbeleving bij grote bedrijven in bouw, techniek & offshore op het gebied van sales, marketing en service?

powerbi-small

Presentatie: Overtuig je baas van
Microsoft Power BI

Heb je de grote wens om altijd en overal inzicht te krijgen in belangrijke real-time bedrijfsinformatie? Nu uw baas nog. Download deze presentatie en toon de kracht en eenvoud van Microsoft Power BI.

Document Management in de bouw, techniek en offshore

eBook: Document Management in de
bouw, techniek en offshore

Veel organisaties in de bouw, techniek en offshore innoveren sterk, terwijl bij andere ondernemingen de tijd stilstaat. Een eBook over documentbeheer in uw branche: facts & figures, best practices, voorwaarden en vereisten.

customer engagement in bouw en techniek

Benchmark: Projectinformatie in
optima forma

Een rapport uit onderzoek bij 350 marktbepalende. Een uiteenzetting met de actuele stand van zaken over projectbeheer, informatiemanagement, documentbeheer, werkprocessen en veel meer.

time-273857_1920-country

eBook: Wat is er nieuw in
Asta Powerproject 13

In Asta Powerproject 13 zijn er allerlei nieuwe functies beschikbaar gekomen die we bespreken in dit eBook. Lees over features als het gebruik van hulpmiddelcurves, allocatieprofielen en de Link Taken Modus.

Wat is er nieuw in Asta Powerproject 14

eBook: Wat is er nieuw in
Asta Powerproject 14

Asta Powerproject 14 is beschikbaar gekomen. De nieuwe functionaliteit bespreken we in dit gratis eBook. In deze nieuwe release is bijvoorbeeld de module Risico Analyse ter beschikking gesteld.

Asta Powerproject versie 12.5 nu beschikbaar

eBook: Risicoanalyse in Asta Powerproject

De module Risicoanalyse in Asta Powerproject is een mooi instrument om projecten scherper te bewaken. Het helpt om een project binnen budget en tijd te realiseren en geeft daarbij aan waar de risico’s zitten.

Factsheet Dynamics 365 for Field Service

Factsheet: Dynamics 365
for Field Service

Verras jouw klanten en medewerkers in het veld met Dynamics 365 for Field Service. Een suite met intelligente applicaties die naadloos samenwerken in de cloud.

Factsheet Portals voor Dynamics 365

Factsheet: Portals
voor Dynamics 365

Met Portals voor Dynamics 365 is het mogelijk om klanten, consumenten, verkooppartners of andere externen, veilig deel te laten nemen aan jouw bedrijfsprocessen.

Rapport Field Service onderzoek - Kennisgedreven serviceverbetering

Rapport:
Kennisgedreven serviceverbetering

Wij hebben een onderzoek uitgevoerd onder 77 (middel)grote technische dienstverleners, om te achterhalen in hoeverre kennis en data gebruikt wordt voor onderhoud en service.