Wat is Office Delve?

Office Delve is een belangrijk onderdeel van Office 365. Het stelt medewerkers in staat om snel inzicht krijgt in bedrijfs- en projectinformatie en contactpersonen die voor hem of haar relevant zijn. Het wordt proactief aangeboden. In Delve wordt inhoud, dat voor de werknemer is afgestemd, opgehaald uit Office 365, OneDrive voor Bedrijven, SharePoint, Outlook, Exchange, Yammer en meer.

Delve biedt je met behulp van Office Graph informatie op basis van de bestanden waaraan je werkt, met wie je werkt en de machtigingen die je hebt.

Productiever werken

Delve zorgt voor minder beperkingen zodat medewerkers zich beter op hun werk kunnen concentreren. Men kan recente projectinformatie weer snel openen, zonder te weten onder welke titel of op welke locatie de inhoud is opgeslagen. Dankzij slimme weergaven kan men snel eigen werk, dat van collega’s en gerelateerde documenten openen.

Beter en slimmer samenwerken

Met Delve in Office 365 creëren medewerkers eenvoudig gegevens en delen zij kennis en vaardigheden. Dit kan door een persoonlijk profiel te maken en deze te delen binnen de organisatie. Hiermee laat men zien aan welke inhoud zij werken. Medewerkers komen zo veel meer te weten over collega’s, hun documenten en ideeën.

Via de profielen van anderen komen medewerkers te weten waar men aan werkt, met wie ze werken en wat hun expertise is. Communicatie is dankzij Skype voor Bedrijven of Yammer een fluitje van een cent.

Interne processen op orde

Werk effectiever met Microsoft MyAnalytics

Voor medewerkers is het belangrijk om meer inzicht te krijgen in hoe zij hun tijd besteden. Als kenniswerkers niet goed weten waaraan tijd wordt besteed, dan komen persoonlijke doelstellingen in gevaar. In Microsoft MyAnalytics (voorheen Delve Analytics) wordt gedetailleerd weergegeven hoe zij hun tijd besteden. Denk aan e-mailverkeer, vergaderingen en meer. Activiteiten kunnen hiermee beter beheerd worden zodat zij productiever en efficiënter kunnen werken. MyAnalytics ondersteunt samenwerking.

Demonstratie of adviesgesprek op locatie?