CTB voert Pokemonvriendelijk beleid in

CTB voert Pokémon vriendelijk beleid in

Door Tobias van Elferen

Als groot fan van Pokémon en Augmented Reality willen wij ontwikkelingen en innovatie stimuleren. Daar waar anderen een Pokémon verbod uitroepen of hun zorgen uiten rondom veiligheid, heeft CTB per direct een Pokémon vriendelijk beleid ingevoerd. Iedereen is vanaf vandaag welkom op ons kantoor aan de Keesomstraat 28 te Ede om een Pokémon te vinden. Pokémon Go is een nieuwe hype. Op straathoeken, parken, maar ook in kantoorgebouwen kom je al mensen tegen die op zoek zijn naar Pokémon. De game was in de afgelopen week nog niet officieel in Nederland te downloaden, maar toch blijken vele gebruikers de app al te hebben bemachtigd.

Hololens en Augmented Reality voor technische bedrijven

Bas Bergsma van CTB: “Ontwikkelingen rondom Augmented Reality (AR) gaan heel hard. AR is niet nieuw en paar jaar geleden zag ik al enkele toepassingen die me toen al echt verbaasden. Met de komst van games als Pokémon Go, maar ook de Microsoft HoloLens, zie je duidelijk de mogelijkheden; ook voor bedrijven. Nog even en dan is het niet alleen in het dagelijks leven, maar ook voor technische organisaties ‘common good’.

Gebruikers besteden straks veel minder tijd aan het ophalen van informatie over bijvoorbeeld een object

Zo zijn we binnen CTB druk bezig om voor de HoloLens en Office 365 branchetoepassingen te ontwikkelen die de informatie-uitwisseling binnen projectteams sterk zal gaan verbeteren. Technologieën die ervoor gaan zorgen dat projectinformatie proactief wordt aangeboden op basis van de context waarin een gebruiker zich begeeft. Bedrijven in de techniek, bouw en maritieme industrie kunnen hiermee significant voordeel behalen. Gebruikers besteden straks veel minder tijd aan het ophalen van informatie over bijvoorbeeld een object.”

Spelers van Pokémon Go zijn van harte welkom op ons kantoor aan de Keesomstraat 28 te Ede. Lees een voorbeeldcase over de HoloLens hier of download ons trendrapport: ‘Ondernemen in het teken van transitie’ via www.ctbxrm.nl/transitie.

Gratis trendrapport

Ondernemen in het teken van transitie

Alstublieft, een trendrapport naar aanleiding van benchmarkonderzoek: Ondernemen in het teken van transitie. Alle ruim 140 deelnemers ervaren dat er een transitie gaande is en geven aan dat geen enkel bedrijf in de bouw, techniek en offshore aan verandering ontkomt.

Uitgevoerd onder 450 marktbepalende organisaties in de techniek, bouw en offshore.