Dynamics 365 Experience 2016

CTB sponsor van Dynamics 365 Experience

Door Tobias van Elferen

DynamicsHUB, de Microsoft business community in Nederland, heeft met Dynamics Experience 2016 (#DE16) de primeur in handen om Microsoft Dynamics 365 te introduceren bij ondernemend Nederland. Noem het daarom gerust: Dynamics 365 Experience. CTB is sponsor van dit jaarlijks terugkerend evenement en zal een speciale sessie verzorgen rondom Field Service in Dynamics 365. Het evenement is op woensdag 9 november in ‘t SPANT!, in Bussum.

Visie en roadmap van Dynamics 365

Dit jaar komen voor het eerst verschillende Microsoft executives om actief en constructief te praten met eindgebruikers en partners over de visie en de roadmap van Dynamics 365. Naast de introductie van deze nieuwe intelligente bedrijfssoftware, zal het programma in het teken staan om klanten excellent te kunnen bedienen met de juiste IT-strategie, oftewel: Digital Engagement. Tijdens #DE16 worden ruim 20 sessies gehouden waar strategische en tactische onderwerpen de boventoon voeren.

Field Service in Dynamics 365 – De klant is toch echt koning!

Er zal veel gesproken worden over Dynamics 365. Wij verzorgen een break-out specifiek voor bedrijven in de techniek, bouw en offshore. Titel: Field Service in Dynamics 365 – De klant is toch echt koning! In deze sessie gaat Yuri Ramdhani in op de trends in de markt, het thema: customer engagement, de huidige technologische mogelijkheden en de uitdaging voor bedrijven om zichzelf te veranderen en te vernieuwen. Tevens zal hij de visie van Microsoft en CTB op customer engagement toelichten in relatie tot onder andere Field Service in Dynamics 365, Azure IoT, Machine Learning en de HoloLens. Hoe verlenen we service in de toekomst?

Evenement gemist?

Geen nood. Kom 8 december naar ons koninklijke kennismiddag. Bekijk hier het programma.

field-service-2016

Field Service in Dynamics 365, Azure IoT, Machine Learning en de HoloLens. Hoe verlenen we service in 2020?