CTB DocTools for SharePoint beschikbaar in Office App Store

CTB DocTools for SharePoint beschikbaar in Office App Store

Door Bas Bergsma
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Best kept Office 365 secret: The apps” kopte een blog begin 2013. En dat klopt helemaal. De Office Store zit vol met nuttige oplossingen gemaakt door derden. In de App Store laat Microsoft gebruikers browsen, proberen en downloaden. Voor elk Office-product zijn er Apps te vinden. Zo ook CTB DocTools for SharePoint, de eerste Office 365 App van CTB xRM waarmee standaard SharePoint direct verrijkt wordt. Het werken met meerdere documenten tegelijkertijd in SharePoint wordt met deze App eenvoudiger gemaakt. De App stelt gebruikers in staat om in SharePoint simpel meerdere bestanden te uploaden, te beheren en te delen.

De App maakt het mogelijk om te werken met meerdere documenten tegelijkertijd

Werken met meerdere documenten

Remco Kragt, SharePoint specialist bij CTB xRM: “Standaard SharePoint stelt gebruikers al in staat om documenten te uploaden en te downloaden. Dit werkt prima zolang de eindgebruiker werkt met één bestand tegelijk. Voor het uitvoeren van acties op meerdere documenten is standaard SharePoint niet zo gebruiksvriendelijk. Voor de huidige Information Worker moet dat slimmer en zodoende hebben wij de App CTB DocTools for SharePoint ontwikkeld.“

 

CTB DocTools for SharePoint

 

De App maakt het mogelijk om te werken met meerdere documenten tegelijkertijd, zoals:

  • Multi Edit van Properties.
  • E-mail versturen met meerdere Hyperlinks.
  • E-mail versturen met meerdere Attachments.
  • Kopiëren van Links naar Clipboard.
  • Downloaden van bestanden naar Zip.

 

Na het downloaden van de App is alle functionaliteit direct beschikbaar in de SharePoint lint. Lees meer op onze website, bekijk de korte video’s of en neem een gratis proefversie. Deze App is zowel On-Premise als voor SharePoint Online beschikbaar.

 

Kijk in de Office Store

Over Apps voor Office 365

Een SharePoint App is te vergelijken met een App voor op een smartphone of tablet. De Apps zijn binnen eigen SharePoint-portals beschikbaar, maar ook in de Office App Store kunnen Apps worden aangeschaft. CTB xRM ontwikkelt en levert praktische SharePoint Apps die direct waarde toevoegen.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn