Cortana Intelligence Suite

Een krachtige BI-oplossing waarmee je bedrijfsgegevens in actie kunt omzetten

Cortana Intelligence is een volledig beheerde Big Data en geavanceerde analytics suite waarmee je bedrijfsdata kan omzetten in intelligente acties. Het biedt service verlenende bedrijven bijvoorbeeld de mogelijkheid om voorspellend en preventief onderhoud uit te kunnen voeren. Op basis van Microsoft Azure IoT (Internet of Things) verzamelt, integreert en organiseert Cortana Intelligence sensordata van installatie en objecten om realtime inzicht, voorspellende analyses, en preventief onderhoud te ondersteunen.

Waarom de Cortana Intelligence Suite?

Eerder weten dan je klanten wanneer er actie nodig is om downtime te voorkomen of te verhelpen. Dat is de kern van toekomstige serviceverlening. Onderneem actie en kijk niet meer in de achteruitkijkspiegel. Voorspel wat er gaat gebeuren en breid je zakelijke toepassingen uit met Machine Learning-intelligentie om van een eenvoudige analyse naar analytische aanbevelingen te kunnen evolueren.

Cortana Intelligence en Azure IoT

Systematisch voorspellen en voorkomen van defecten in apparaten nog voor ze ontstaan. Cortana Intelligence en Azure IoT gaan hierbij hand in hand. Azure IoT Suite brengt Internet of Things tot leven. Het verbindt je apparaten, analyseert data, integreert bedrijfssystemen en transformeert je bedrijf terwijl je nieuwe bedrijfsmodellen en inkomstenstromen blootlegt.

Demonstratie of een adviesgesprek?

Voorbeeld uit de praktijk

Dankzij Azure IoT, Power BI en de Cortana Intelligence Suite gaan Bij ThyssenKrupp Liften de liften naar de cloud. Door data te verzamelen van sensoren en systemen en deze data te transformeren tot waardevolle business intelligence, werden de bedrijfsactiviteiten en uptime drastisch verbeterd. 

Gratis trendrapport

Ondernemen in het teken van transitie

Alstublieft, een trendrapport naar aanleiding van benchmarkonderzoek: Ondernemen in het teken van transitie. Alle ruim 140 deelnemers ervaren dat er een transitie gaande is en geven aan dat geen enkel bedrijf in de bouw, techniek en offshore aan verandering ontkomt.

Uitgevoerd onder 450 marktbepalende organisaties in de techniek, bouw en offshore.