Masterclass:

Business-doelstellingen realiseren met de duurzame verandering van P365

Zet in op duurzame verandering om je doelen op korte termijn te halen

Microsoft Teams | P365 | Sharepoint | Change

Door Rob Gassling, Rolf van der Wal en Bas de Wit, specialisten bij CTB xRM

Rob Gasseling - CTB xRMRolf van der WalBas de Wit

P365 sluit aan bij de complexe informatiestructuren binnen bouw-, technische en offshore-ondernemingen. Samenwerken vraagt om slimme toegang tot je documenten op cruciale momenten in je proces. Dat kunnen processen zijn in projecten, maar ook voor werkzaamheden binnen onderhoudscontracten of de afhandeling van schades en klussen. Wij helpen je om op korte termijn duurzame veranderingen aan te brengen om je doelstellingen te halen. De oplossingen van Office 365 sluiten aan op je bestaande processtructuur en stellen jou in staat in control te zijn als het gaat om documentbeheer, samenwerking en procesanalyse. Deze Masterclass laat zien hoe de vertrouwde Office 365-omgeving de aansluiting kan maken bij jouw praktijk.

De Masterclass bestaat uit twee webinars. Volg ze beiden en je kent de mogelijkheden van P365 voor jouw organisatie.

Masterclass 1/2: P365 – Businessdoelstellingen realiseren 

P365 sluit aan bij de informatiestructuren binnen bouw, techniek en offshore. Haal op korte termijn met duurzame verandering je doelstellingen. Leer in deze masterclass de mogelijkheden van gestandaardiseerde inrichting van jouw Sharepoint-omgeving, het aansluiten van je vitale bedrijfs-, proces en onderhoudsinformatie. En sta stil bij de verandering die past bij je business goals.

Deze webinar duurt 30 minuten, waarbij we de laatste 10 minuten tijd besteden aan vragen van deelnemers.

Masterclass 2/2: De resultaatgerichte aanpak van CTB

Duurzame verandering vraagt om daadkrachtig handelen in een korte tijd. We hanteren een eenvoudige en beproefde uitrol van onze oplossing. Dit alles met maar één doel: aansluiten bij jouw businessdoelstelling, op korte een termijn. Verschil maken door standaardisatie in onderhouds- en projectdossiers starten we op een overzichtelijk schaal. En de strategie ligt klaar om op te schalen. Zodat je bewezen effect in je hele organisatie kunt terugzien.

Deze webinar duurt 30 minuten, waarbij we de laatste 10 minuten tijd besteden aan vragen van deelnemers.

Inschrijven voor de Masterclass