Branchespecifieke oplossingen voor Office 365

Met 50 jaar ervaring in de bouw, techniek en offshore weten wij als geen ander hoe je organisatie werkt. Om Office 365 sneller en volledig in bedrijf te kunnen opnemen en om tijdwinst en productiviteit nog meer te bevorderen, hebben wij specifieke Office 365 brancheoplossingen gemaakt die out-of-the-box te gebruiken zijn. Een verrijking van Office 365 die voor bedrijven in de techniek, bouw en offshore direct in te zetten zijn.

Duur maatwerk is vanaf nu niet meer nodig. Denk alleen al aan het proces in SharePoint om snel en veilig teamsites aan klanten, projectleden en externen beschikbaar te stellen. Dat kan nu met één druk op een knop, zonder tussenkomst van de IT-afdeling. Alles met de juiste structuur, de juiste rechten en alle nodige middelen om projectinformatie foutloos te beheren.

Provisioning voor Office 365

Provisioning for Office 365

Voor het automatiseren en standaardiseren van repetitieve taken die zich voordoen binnen bedrijfsprocessen. Denk hierbij aan het veelvuldig creëren en inrichten van projectsites in SharePoint en het veilig autoriseren van gebruikers.

Dynamics 365 voor bedrijven in de techniek, bouw en offshore

Productivity for Office 365

Helpt medewerkers om nog efficiënter en productiever te zijn bij dagelijkse repeterende werkzaamheden. Projectleden werken slimmer samen vanaf één centrale omgeving met alle documenten, teamleden en relevante informatie altijd beschikbaar op elk apparaat.

23968519149_2883835dd1_o

Business Process Monitor for O365

Stelt projectleden in staat om direct vanuit projectsites op SharePoint inzicht te krijgen in de voortgang van projecten. Met deze oplossing  kunnen projectmanagers beter sturen op uniforme werkprocessen binnen projecten en een grote stap zetten in rendementsverbetering.

Faalkosten in techniek en bouw terugdringen met Office 365

Gratis eBook

Faalkosten in techniek en bouw terugdringen met Office 365

De economie trekt aan en dat is direct terug te zien in de cijfers van bedrijven in de techniek en bouw. Maar er liggen enkele obstakels op de weg, waardoor bedrijven niet volledig profiteren van de kansen die zich aandienen.

Lees meer over faalkosten reduceren met Office 365 oplossingen van CTB.