Branchespecifieke oplossingen voor Office 365

Met 50 jaar ervaring in de bouw, techniek en offshore weten wij als geen ander hoe je organisatie werkt. Om Office 365 sneller en volledig in bedrijf te kunnen opnemen en om tijdwinst en productiviteit nog meer te bevorderen, hebben wij specifieke Office 365 brancheoplossingen gemaakt die out-of-the-box te gebruiken zijn. Een verrijking van Office 365 die voor bedrijven in de techniek, bouw en offshore direct in te zetten zijn.

Duur maatwerk is vanaf nu niet meer nodig. Denk alleen al aan het proces in SharePoint om snel en veilig teamsites aan klanten, projectleden en externen beschikbaar te stellen. Dat kan nu met één druk op een knop, zonder tussenkomst van de IT-afdeling. Alles met de juiste structuur, de juiste rechten en alle nodige middelen om projectinformatie foutloos te beheren.

Provisioning voor Office 365

Provisioning voor Office 365

Voor het automatiseren en standaardiseren van repetitieve taken die zich voordoen binnen bedrijfsprocessen. Denk hierbij aan het veelvuldig creëren en inrichten van projectsites in SharePoint en het veilig autoriseren van gebruikers.

Dynamics 365 voor bedrijven in de techniek, bouw en offshore

Productivity voor Office 365

Helpt medewerkers om nog efficiënter en productiever te zijn bij dagelijkse repeterende werkzaamheden. Projectleden werken slimmer samen vanaf één centrale omgeving met alle documenten, teamleden en relevante informatie altijd beschikbaar op elk apparaat.

23968519149_2883835dd1_o

Business Process Monitor voor O365

Stelt projectleden in staat om direct vanuit projectsites op SharePoint inzicht te krijgen in de voortgang van projecten. Met deze oplossing  kunnen projectmanagers beter sturen op uniforme werkprocessen binnen projecten en een grote stap zetten in rendementsverbetering.

Hallo collega, hoort u mij?

Hallo collega, hoort u mij?

Op 9 november organiseren wij op een bijzondere locatie een Office 365 kennismiddag. In het programma o.a.:

  • Microsoft en CTB over de snelle ontwikkelingen rondom Office 365, over teams verbinden en digitale transformatie;
  • Vanderlande en Ziut over hun resultaten, procesverbeteringen en ervaringen met Office 365;
  • Innovatie-expert Danny Mekic over hoe de organisatie van de toekomst er uit gaat zien.

Kom ook als je als technisch bedrijf meer uit Office 365 wilt halen.