Bedankt voor je aanmelding bij de Masterclass

“Bouw- en technische projecten in control binnen Office 365″

Deze aanmelding is in goede orde ontvangen. De Masterclass-webinars worden weergegeven binnen de professionele omgeving van GoToWebinar.com. Je ontvangt een uitnodiging op het e-mailadres dat je zojuist hebt ingevuld.  Heb je nog vragen over de Masterclass? Neem dan contact met ons op.

Zet direct in je agenda

Voeg webinar “Samenwerken in Teams” toe aan je agenda
02-10-2018 16:00
02-10-2018 17:00
Europe/Paris
Webinar “Samenwerken in Teams”
Teams is het moderne antwoord op het samenwerken binnen Office 365. Documenten, business-informatie of een Skype call: alles vind je op één plek. Door een integratie met je documentomgeving en met je processen, vormt Teams de hub van je samenwerking. Door intelligente toepassing van rechten en kanalen, kun je zowel met interne als externe partners samenwerken binnen je vertrouwde omgeving.
https://www.gotomeeting.com/nl-nl/webinar

Voeg webinar “Processen op orde” toe aan je agenda
09-10-2018 16:00
09-10-2018 17:00
Europe/Paris
Webinar “Processen op orde”
In bouw- en technische projecten staan marges onder druk. Je rendement verbeteren is een uitdaging, en daarbij zijn gestandaardiseerde processen een belangrijk middel. We laten zien hoe Office 365 mogelijkheden biedt om in documentstructuur, business proces management en provisioning tot een integrale aanpak van je projectinformatie te komen. Door inzicht en controle over je standaard projectdossiers kun je efficienter samenwerken met partners, kunnen projectmedewerkers sneller over de juiste informatie beschikken, en worden kosten door fouten effectief gereduceerd.
https://www.gotomeeting.com/nl-nl/webinar

Voeg webinar “Met Power BI in control” toe aan je agenda
16-10-2018 16:00
16-10-2018 17:00
Europe/Paris
Webinar “Met Power BI in control”
Door de standaarden in project informatie en door de integrale samenwerking, ontstaat een schat aan data. Deze informatie bleef in veel gevallen buiten beeld in je organisatie. Met Power BI stelt Office 365 je in staat om op aantrekkelijk wijze de informatie te tonen die je nodig hebt om je processen te verbeteren. Je kunt zien waar de bottle necks in je project zitten en hier direct op sturen. Maar voor het effectief inzetten van business-informatie is adoption van vitaal belang: wat win immers je met fraaie inzichten als ze niet breed gedragen worden binnen je organisatie? Door integratie met Teams laten we je zien hoe je collega’s en partners deelgenoot maakt van je vitale informatie.
https://www.gotomeeting.com/nl-nl/webinar

CTB xRM

Postadres

Postbus 239
6710 BE  EDE

Bezoekadres

Keesomstraat 28
6716 AB  EDE