Asta Powerproject winnaar Planning Product 2014

Asta Powerproject winnaar Planning Product 2014

Door Bas Bergsma

Op 20 november jongstleden zijn voor de 9de keer de Construction Computing Awards 2014 gehouden en uitgereikt. Tijdens deze editie is Asta Development, ontwikkelaar van planningsoplossing Asta Powerproject, als winnaar uit de bus gekomen in de categorie: Project Management / Planning Product van 2014. Wij feliciteren Asta Development met het winnen van deze “Hammer”. Voor ons is het wederom een bewijs dat Asta Powerproject steeds vaker als wereldstandaard gezien wordt.

De Construction Computing Awards is een jaarlijks terugkerend evenement dat georganiseerd wordt in het Verenigd Koninkrijk. Hierbij worden leveranciers beloond vanwege hun innovaties, technologie en oplossingen voor het effectief ontwerpen, bouwen, onderhouden en modificeren van commerciële gebouwen, woningen en sociale huisvesting en civieltechnische projecten van alle maten. Meer informatie over de winnaars en genomineerden van de Construction Computing Awards 2014 is hier te vinden.

Tijdens deze editie is Asta Developmentals winnaar uit de bus gekomen in de categorie: Project Management / Planning Product van 2014